Došlo k němu v Kněževsi nedaleko Prahy. Skupina výrostků tam zaútočila na mladou ženu, která se snažila dobýt jednu z tělocvičen. Tu už předtím získala, ale konkurenční tým její výsledek překonal, takže se na místo vrátila.

Když jsem se k němu blížila znovu, jeden ze skupiny kluků ve věku mezi 13 až 15 lety mě udeřil pálkou z umělé hmoty do předloktí. Pak okamžitě nasedli na kola, odjeli a křičeli na mě sprosté nadávky,“ řekla MF Dnes žena, která pracuje na jedné z pražských univerzit.

Nemůže si být sice stoprocentně jistá, zda k útoku došlo kvůli boji o tělocvičnu, ale je o tom přesvědčená. „Nemůžu ale ani vyloučit, že byli pod vlivem nějakých látek. Spíše si však myslím, že to bylo kvůli stadionu (jiný název pro tělocvičnu – pozn. red,“ dodala.

Policie se případem zabývat nebude. Napadená totiž záležitost vůbec nenahlásila. „Byl to velký úlek a šok, ale jinak se vlastně nic nestalo. Ani to nebolelo, jen se mi na ruce udělala modřina,“ dodala hráčka. Rivalita může být i v Pokémon Go nebezpečná.

Fotogalerie
28 fotografií