Přepracovaná aplikace byla uzpůsobena tak, aby běžela hladce na operačním systému Android. A to jak v mobilech, tak na tabletech. Prostředí hlavní stránky je přehledné a pohybování mezi rubrikami snadné.

Zvolit si můžete klasický světlý podklad, pomocí tlačítka den/noc lze však přepnout i na temný. Oblíbené články si lze uložit pro pozdější rychlé dohledání. Aplikace je velmi uživatelsky přívětivá.

S tím souhlasí i sami uživatelé, kteří na ni v internetovém Google obchodě pějí chválu. „Rychle se načítá, neseká se, nepadá,“ napsala Michaela W. „Dobré, přehledné, funguje bez chyby,“ souhlasí Petra H.

Funguje super na tabletu,“ pochvaluje si funkčnost aplikace Lucie K. „Nová verze je bezchybná, ještě navíc zdarma. Velká spokojenost,“ napsala k hodnocení Růžena H.

V aplikaci je možné i zakoupit předplatné, které odemkne přístup k aktuálnímu tištěnému vydání deníku Blesk a zároveň kompletní archiv novin sahajícímu až do roku 2013. Měsíční předplatné činí 279 Kč, roční stojí 2 785 Kč.

Takže neváhejte a stahujte aplikaci Blesk.cz z Google obchodu. Je zdarma a najdete v ní tolik informací, zpráv a zábavy, že se ji rozhodně vyplatí vyzkoušet.

Fotogalerie
15 fotografií