Jít na hubnutí chytře neznamená, že s sebou musíte tahat podrobné zápisky, výpočty a pořizovat si tréninkové plány. Vše můžete mít ve svém elegantním chytrém telefonu stále po ruce díky aplikacím, které vás v hubnutí podpoří.

Vyzkoušeli jsme pro vás desítky aplikací a vybrali čtyři, které opravdu fungují. A navíc jsou úplně zdarma. Za peníze, které ušetříte za trenéra a výživového poradce, si tak můžete pořídit něco pěkného na svou novou figuru.

Fit kalkulačka

Jednoduchá aplikace pro výpočet důležitých údajů, jako je BMI (index tělesné hmotnosti), BMR (bazální metabolický výdej) nebo WHtR (poměr obvodu pasu a výšky). Samozřejmě si spočítáte i svou ideální váhu a zdravé zóny srdečního tepu při sportovní zátěži.

Zjistit víc!

Run Keeper

S aplikací Run Keeper můžete měřit své sportovní výkony a stále se zlepšovat, ať už běháte, chodíte nebo jezdíte na kole. Pusťte si do sluchátek hudbu a vyběhněte. Run Keeper bude sledovat vaši trasu, tempo i tepovou frekvenci a může vám dávat i hlasové pokyny.

Zjistit víc!

Kalorické tabulky

Česká aplikace Kalorické tabulky není jen přehledem energetických hodnot potravin. Když během dne zaznamenáte vše, co sníte (třeba i načtením čárového kódu z obalu), a také všechny fyzické aktivity, dozvíte se, zda jste zhubli nebo přibrali. Aplikace pracuje s denně aktualizovanou databází energetických hodnot potravin dostupných v Česku a na Slovensku.

Zjistit víc!

Apetit Sezonní recepty

Stejně jako časopis, nabízí i aplikace Apetit originální, často jednoduché a vždy funkční recepty. Každý z nich je testován přímo v profesionální redakční kuchyni. Široký výběr sezónních receptů vás inspiruje, kdykoli se budete chtít odbýt nějakou nezdravou rychlovkou.

Zjistit víc!