Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

BLESK peněženka je hitem pro mladé: 5 největších výhod karty, které ocení!

/
  • BLESK peněženka je vhodnou platební kartou pro všechny mladé.
    17. října 2014 ● 16:18

    BLESK peněženka zasáhla celé Česko, lidi zaujala první anonymní dobíjecí platební karta plná výhod na našem trhu. Samozřejmě se objevila i v hledáčku mladých lidí, častějších uživatelů internetu, kteří oceňují nejenom anonymitu při nakupování, ale zejména kontrolu a praktičnost, kterou při svém aktivitami nabitém životě ocení. Zde jsou pádné důvodu, proč BLESK peněženku ocení mladí lidé!

  • 1.

    Zábava bez obav

    Ztratit kreditní kartu vždy zamrzí. Stejně tak, když ji někdo ukradne nebo zneužije. BLESK peněženka má klasické ochranné prvky, ale pokud by vám ji někdo vzal, nebo jste ji ztratili, můžete maximálně přijít jen o tolik peněž, kolik si na ni uložíte. Na adrenalinový sportovní výlet nebo na párty, kde ztráta nebo zcizení karty hrozí nejvíc, tak můžete vyrazit bez obav!
    BLESK peněženka je hitem pro mladé
    Autor: profimedia.cz - ilustrace

  • 2.

    Nakupujeme potají

    Na internetu je spousta zboží, které si mladí chtějí zakoupit, ale nechtějí nebo se doslova stydí při nákupu uvést své jméno. Ať už budete chtít pořídit svému partnerovi k Valentýnu něco lechtivé, či máte zálusk na něco úplně jiného, BLESK peněženka je vždy anonymní, nikdo neuvidí v internetových obchodech, záznamech ani výpisech, kdo zboží zakoupil.
    BLESK peněženka je hitem pro mladé
    Autor: profimedia.cz - ilustrace

  • 3.

    Vhodné pro studenty

    Spousta studentů má hluboko do kapsy, protože si nevydělává vůbec nebo mají příjem pouze z brigád. BLESK peněženka nemá minimální vklad, takže na ni můžete uložit tolik peněz, kolik zrovna máte. Na rozdíl od klasických platebních karet není nutný pravidelný měsíční příjem, takže ji můžete dobíjet jen tehdy, když peníze máte.
    BLESK peněženka je hitem pro mladé
    Autor: profimedia.cz - ilustrace

  • 4.

    Dovolená na poslední chvíli

    Sehnali jste levný zájezd k moři na poslední chvíli a na kartě nemáte aktivované platby v zahraničí? Kvůli brzkému odjezdu si je nestihnete v bance zařídit? Nevadí! Není nic jednoduššího než si koupit BLESK peněženku, aktivovat ji, dobít částku, kterou si pro dovolenou určíte, a platit s ní v zahraničí! Rychlé, jednoduché a přehledné!
    BLESK peněženka je hitem pro mladé
    Autor: profimedia.cz - ilustrace

  • 5.

    Rychlé nákupy v obchodech kdykoliv!

    Každý alespoň jednou zažil večírek, kde došlo pivo nebo brambůrky a nikdo už neměl po kapsách ani vindru. Jakmile budete mít po ruce BLESK peněženku, zábava neskočí. Kdykoliv můžete naběhnout do supermarketu, nakoupit potraviny a vrátit se zpět. BLESK peněženka disponuje bezkontaktní technologií NFC, takže s ní stačí mávnout před senzorem terminálu a voilà – máte nakoupeno! Nikdo na vás nemusí čekat, vše vyřešíte velmi rychle.
    BLESK peněženka je hitem pro mladé
    Autor: profimedia.cz - ilustrace

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

certice83: kdyz se koupi karta a aktivuje dobije si tam penize kolem 300kc da se hned pouzit bez pinu hned kdyz holka nakoupi jen za 30kc holce to neslo museli jsme dat pin teda za jak dlouho pujde dez pinu holka utraci jen po 30kc pprosim o radu

(23. 10. 2014 20:05)

pavel2309: kde se dá najít cenik kolik si strhnou za vklad na tuto kartu

(22. 10. 2014 17:08)

pavel2309: kde se dá ta karta sehnat..koupit

(22. 10. 2014 16:57)

henryj: Pravda pravdoucí..Viz výše(můj názor)

(18. 10. 2014 07:36)

henryj:  Taková věc,jako je tato karta!!!!!Není zadarmo vše co je kolem.Opět kalkul Šmuclerové a spol.Proto pozor!!!!Již jenom její vychvalování dost zavání!!!No co každý ať si udělá po svém.U mne je to .Hezký víkend.

(18. 10. 2014 07:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy