Angela Archbold (22) je začínající modelka, sexy kus, prostě ten typ ženy, které by normální chlap nezahýbal. Jak se ukázalo, tahle brunetka dokáže být také velmi zuřivá a pomstychtivá. „Je to všechno o ženské síle. My holky bychom měly držet při sobě,“ prohlásila Britka.

Erotické zprávy na nevěrníkově zdi

Když Matt odjel pařit na Ibizu, nabourala se Angela v podezření do jeho profilu na Facebooku. A nestačila se divit. Našla totiž několik erotických zpráv s různými dívkami, které přítele usvědčily z nevěry. Angelu popadl pořádný amok, zprávy zkopírovala a umístila na nevěrníkovu zeď.

Pobavení přátelé

Jakmile je spatřili Mattovi přátelé ze sociální sítě, nestačili zírat. Některé to ale pobavilo. „Mrkněte se na stránku tohohle týpka. K popukání! Jeho přítelkyně zjistila, že je nevěrný a spoustu zpráv zveřejnila na Facebooku! Hahaha,“ napsal jeden z nich.

Změnila mu i heslo

„Ach můj bože, šílené. Dobře ti tak, jsi pytel h*v*n,“ napsal další uživatel. Další lidi však zveřejnění zpráv pobouřilo. Angela má však jasno. „Pomsta je sladká. Dokonce jsem mu změnila heslo, aby profil nemohl odstranit,“ prohlásila škodolibě.