Nyní vznikla dokonce nadšenecká stránka, jejíž utajený administrátor sbírá snímky prostitutek po celém světě. Na stránce DoxySpotting.com je tak k vidění přes pět tisíc snímku s lehkými děvami.

Šlapky nevědí, že je kamery snímají

 Prostitutky nemají nejmenší tušení o tom, že byly zachyceny přímo při činu. I když je v některých státech prostituce legální nebo tolerovaná, v žádném případě ne na ulicích! Kromě toho, že všechny tyto ženy ztratily svou čest, se tedy také dopustily kriminálního činu.

Špinavá stránka Google Street View

„Abych zabil čas, tak jsem začal prozkoumávat na Street View nejrůznější exotická místa, abych si udělal menší virtuální dovolenou. Jenže brzy mě to začalo nudit, takže jsem si řekl, že se podívám na špinavější stránku služby,“ napsal anonymní administrátor stránek.

Favoritem je Španělsko

„Nejdřív jsem žádné nezpozoroval, ale brzy jsem zjistil, že je služba plná prostitutek. Rychle jsem si založil stránku, abych mohl zaznamenávat a sdílet své nálezy,“ dodal. Na webu jsou tak ke spatření prostitutky ze Španělska, Francie, Spojených států i České republiky. Administrátor dodává, že jeho favoritem mezi zeměmi je slunné Španělsko.

Fotogalerie
8 fotografií