Nasazení fotografie byl test magazínu Theories of the Deep Understanding of Things (Teorie porozumění věcí do hloubky). Jeho redaktoři chtěli zjistit, zda moderátoři nejpopulárnější sociální sítě rozpoznají zarudlý loket přitažlivé blondýnky. Cenzoři se však sekli, fotku stáhli a celý případ vyvolal celosvětové pozdvižení.

Pochází z Francie

Moderátoři sociální sítě pak fotku navrátili na profil a za omyl se omluvili. Blesk.cz se pokusil o záhadné ženě, jejíž tvář a loket zná dnes téměř každý, zjistit více. Magazín jsme se zeptali, odkud pochází. „Tato žena je z Francie,“ prozradil redaktor Theories of the Deep Understanding of Things. Snažili jsme se od něj zjistit i jméno, ale byl nesmlouvavý. „Jméno víme, ale nemůžeme ho prozradit,“ odvětil.

Ve vaně ji fotil manžel

Není se ani čemu divit, při prozrazení jména by se blondýnka dočkala jistě spousty žádostí o přátelství na sociální síti, která ji proslavila. A jak že foto vzniklo? „Ženu fotil její manžel,“ řekl redaktor. „Se zveřejněním fotky souhlasil, informoval nás o tom po e-mailové domluvě,“ dodal. Nyní má doma nefalšovanou internetovou celebritu!

Cenzoři Facebooku nerozeznali loket od prsu a fotku ženy ve vaně ze sociální sítě stáhli
Autor: Facebook