Obyvatelé San Pedra označili McAfeeho za podivína. Se zavražděným sousedem Gregorym Faullem (†39) měl prý neustálé spory a často se s ním hádal. Minulou středu měl dokonce sousedovi vyhrožovat s pistolí v ruce. Dokonce z ní prý vystřelil varovný výstřel do vzduchu.

Nejsem paranoidní, ale snaží se mě dostat už měsíce

Sám McAfee je velký milovník zbraní a rád s nimi i pózuje fotografům. Podle obyvatel San Pedra měl dokonce styky s místními kriminálníky. Nyní zmizel neznámo kam. „Můžete si říkat, že jsem paranoidní, ale zabijí mě, o tom není pochyb. Snaží se mě dostat už měsíce. Chtějí mě umlčet,“ řekl McAfee magazínu Wired v telefonickém rozhovoru. „Nelíbím se premiérovi. Každému tu vadím,“ upřesnil.

McAfee jako hlavní podezřelý

McAfee je hlavním podezřelým právě kvůli dlouhodobým neshodám s Faullem. „U domu jsme nenašli žádné známky násilného vniknutí. 39letý muž byl zastřelen pistolí ráže 9 mm, když vycházel nahoru po schodech do svého bytu. Motiv vraždy je stále předmětem vyšetřování, ale již jsme zajistili několik důležitých stop,“ uvedli policisté v oficiální zprávě.

Fotogalerie
7 fotografií