Nebýt Facebooku, byli by možná živí. Billy a Billie Jean spolu byli šťastní, milovali se a měli spolu osmiměsíční miminko. Přátelství s Janelle Potter jim však přerostlo přes hlavu, žena je obtěžovala, a tak si ji oba smazali nadobro z Facebooku.

To dospělá žena nedokázala unést a obtěžovala je dál, tentokrát fyzicky. Billy a Billie Jean tak na ni zavolali dokonce policii.

Chladnokrevně je střelil do hlavy

Do sporu se pak vmísil Janellin otec Marvin. Společně s komplicem Jamiem Curdem (38) vtrhli do domu dvojice v Mountain City ve státě Tennessee. Marvin střelil Billyho v ložnici do hlavy a podřízl mu krk. Nebohou Billy Jean našel i s miminkem v dětském pokoji. Ani ji neušetřil a střelil ji do hlavy…

Komplic Billie Jean miloval

Za své hrůzné činy byl už obžalován. Obviněn byl z vražd prvního stupně, Curd byl označen jako komplic a bude taktéž souzen. Podle šerifa Mikea Reece, který případ vyšetřoval, byl navíc do Billie Jean delší dobu zamilován.

Těla zavražděného páru nalezl soused, který jim nesl poštu. Po hrůzném pohledu zjistil, že mrtvá Billie Jean stále drží v náručí své miminko. Bylo živé a po útoku zůstalo nezraněno…

Fotogalerie
3 fotografie