Google+ je stále sociální síť, tudíž i zde jsou hry založeny na týmovém duchu. Crime City je na první pohled inspirována Mafia Wars. Avšak namísto v textové podobě se hra odehrává plně graficky. Vaše postavička. jejíž vzhled si uzpůsobíte, chodí po městě a plní špinavou práci - vykrádá obchody, přepadává rivaly. Lidé ve vašich kruzích se mohou stát členy mafiánské rodiny.

Vcelku zajímavě vypadají i strategie City of Wonder nebo Dragons of Atlantis. Ve svých rukou máte město, které musí prosperovat a rozvíjet. K tomu plníte i jiné úkoly, získáváte zlato a suroviny. Principem jsou tyto hry podobné jako Empires and Allies na Facebooku.

Vcelku zajímavě vypadá i Zambie Lane, kde jako farmář bráníte svou zahrádku před útoky krvežíznivých zombíků. Bohužel hra z nějakého důvodu často padala, kde je problém nevíme. V současnosti si na Google+ vyzkoušíte 16 her.

Hit z mobilu na sociální síti

Další hry jsou čisté odreagovačky. Velice zábavná je Angry Birds, kterou v reklamně používají i mobilní operátoři. Přidaná hodnota hraní na Google+ je kontrola dosaženého skóre kolegů z vašich kruhů. Pokud jejich rekord pokoříte, můžete jim to i škodolibě oznámit nebo to oznámit ve speciální sekci. Dále nechybí ani Sudoku nebo Bejeweled Blitz (skládání drahokamů).

Zajímavostí a hlavně velikým pozitivem hraní na G+ bude sdílení vašich úspěchů. Již nebudete zaplavovat zeď (na Plusu Stream) svou ani svých přátel tím, že jste postoupili na novou úroveň, našli poklad nebo pokořili rekord. Všechny tyto zprávy budou v oddělené sekci her. A to se nám líbí.

Fotogalerie
7 fotografií