S novou funkcí Android @ Home se centrem vaší domácnosti stane chytrý telefon. Ten v budoucnu dokáže ovládat například světla, domácí spotřebiče nebo směřovat hudbu z počítače, internetu do Hi-Fi soustavy. Vše samozřejmě funguje bezdrátově. Informaci přinesl web smartmania.cz.

S hudbou je spojena i další funkce takzvaného music cloudu, Google music. Cloud (anglicky mrak) si představme jako internetové úložiště, kde máme několik GB místa. Zde si můžeme uložit svou vlastní hudbu a poté si jí pouštět kdekoliv a na čemkoliv s přístupem na internet - jiný počítač, nebo právě mobilní telefon. Službu od Google již vyvolení v USA testují, kdy dorazí do Evropy se prozatím neví.

Dále Google oznámil novou verzi operačního systému Android pro tablety, která se dočkala několika pěkných změn. Lepší ovladatelnosti, větších widgetů a vylepšení správce aplikací a hlavně možnost půjčování filmů na Androidovém Marketu, kde se jinak kupují nebo zdarma stahují aplikace. Ceny zatím vypadají velice přívětivě - od 2$ (cca 34 Kč) na jeden měsíc. Filmy v HD rozlišení budou dražší od 5$ (cca 85 Kč) na měsíc.