Zaměstnanci Facebooku i Instagramu stránky nechutného projektu už stáhli - nápor lidí, kteří proti němu protestovali, byl totiž neuvěřitelný. Za celou věcí se skrývá údajně skupinka lidí, kteří chtějí upozornit, že tloušťka není v pořádku.

Nick Baskins, který projekt vymyslel, se hájí, že tím nikoho nechtějí urazit, ale jen předvést, jak by všechny boubelky vypadaly „lépe“, kdyby zhubly. „Každý den dostáváme tucty mailů, že lidi naše fotografie inspirovaly, aby šli do posilovny a začali žít zdravěji,“ hájil projekt.

Baskins tvrdí, že se jim nelíbí podpora tloušťky u lidí všech věků – podle nich prostě není zdravá. Údajně ale nejsou proti lidem při těle, vadí jim jen tací, kteří nežijí zdravě a nesnaží se se svým tělem něco dělat.

Jenže i tak valná většina společnosti jejich projekt považovala za urážlivý a nechutný. Baskins dokonce obdržel i výhružné dopisy. Po projektu se nyní slehla zem, ale obrázky na internetu zůstaly. Stejně jako obří prsa, která „grafici“ – vetšinou nepříliš nadaní – upraveným dámám nechali. A my se ptáme – kde jsou upravení muži?

Fotogalerie
19 fotografií