"Chatky jsou plné, ale místo na stan by se tu snad ještě našlo. Pojďte do recepce, udělám vám kafe, než zmoknete," nabídl provozovatel kempu Rudolf Korčák.

Fotogalerie
2 fotografie

V areálu má 7 chatek, kde se vyspí 30 lidí, a zhruba 20 míst pro stan. O autokempu v Příboře se dá říci, že patří mezi ty rodinné, kam lidé jezdí již několik sezon po sobě. Je sice maličký, ale majitel se rozhodně nebál investovat a návštěvníkům má co nabídnout i v "mokru"!

Na hosty tu totiž čeká koupaliště o rozměrech 50x21 metrů, na kterém se "narodil" takzvaný aquazorbing – chůze po vodě v nafukovacím balonu. Aktivita se hodí právě do nepříznivého počasí a hosté si ji vychvalují. To inspektorovi Blesku potvrdil i Jiří Adámek. "Už jsme tu podruhé s rodinou a obsadili jsme tři chatky. Sice je teď deštivé počasí, ale děti se vyblbnou v bazénu při aquazorbingu," řekl Adámek. Kdo se nechce koupat, jistě ocení i sportoviště, které je součástí areálu. Minigolf, stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, půjčovna kol – to vše tu čeká na hosty.

Minulý rok došlo na kompletní rekonstrukci sociálního zařízení, šaten a sprch. Příjemně působí i místní restaurace, kde se podává domácí kuchyně, a posedět se dá i venku. Návštěvníci si ovšem nejvíce vychutnají turistiku. Třináct kilometrů je to k lanové dráze, která rekreanty vyveze na Pustevny. Kdo by však více tíhl k historii, hodinku chůze od autokempu je Kopřivnické muzeum s historií Tatry...


Formulář pro inspektora

Název kempu: Koupaliště Autocamp Příbor
Adresa: Janáčkova 923
Cena za osobu (chatka): 150 Kč
Cena za stan, přívěs: 100 Kč
Cena za auto: není
Místní poplatek: není

Hodnocení:
Teplá voda celý den: ano
Elektrická přípojka: ano
Přípojka na kanalizaci: ano
Zajištěna ostraha areálu: ano
Prodej potravin a drogerie v areálu: ano
Stravování v areálu: ano
Krytý prostor pro vaření: ne
Sportoviště: ano
Dětské hřiště: ano
Počet WC pro ženy: 5
Počet WC pro muže: 5
Osvětlení v noci: ano
Hygiena: 1 (jako ve škole)

Celkový dojem: ****
* - Naprostá hrůza! ** - Raději nenavštěvovat! *** - Průměr,
ale být ve střehu **** - To už se vyplatí ***** - Grandiózní!


Vše o kempu Autocampu Příbor včetně názorů návštěvníků se dozvíte zde.


Máte svůj oblíbený kemp? Na stránkách katalogu Dokempu.cz můžete tento kemp podpořit v anketě o nejoblíbenější kemp roku 2008.

Podrobnosti o anketě naleznete zde.