Většina cestujících v letadle očekává předpisově oděné letušky, které před každým startem s kamenným výrazem ve tváři ukazují, kde v případě nebezpečí máte nalézt nouzové východy, jak se nasazuje kyslíková maska či jak se nasazuje plovací vesta. Avšak jeden stevard kanadské nízkonákladovky Westjet mnoho pasažérů překvapil, neboť je svým vystoupením dokonale rozesmál.

Turisty před cestou z Alberty do Arizony pobavil svým komediálním představením během bezpečnostní instruktáže. Napřed zápolil se zapínáním bezpečnostního pásu, následně vytrhl kyslíkovou masku jako panikařící člověk, při jejímž nasazení se švihnul uchycovací gumičkou. Poté předvedl několik tanečních kreací. A aby toho nebylo málo, celou ukázku zopakoval znovu ve francouzštině. Na závěr se uklonil a sklidil bouřlivé ovace.

„Ten chlápek mě zaujal, jak sršel energií, která byla až nakažlivá. Když zahájil bezpečnostní ukázku, okamžitě nás upoutal. Můžu upřímně říci, že za celých svých 61 let jsem neviděl, že by steward takovýmto způsobem okouzlil cestující. Všichni mu tleskali, když skončil, a pak se stalo něco šíleného. Celé jsme to viděli ještě francouzsky,“ popsal jeden z pobavených pasažérů.

Fotogalerie
15 fotografií