„Chtěli jsme dopřát pořádné poctivé jídlo i těm, kteří na cestách řeší každý gram na zádech.“ říká spoluzakladatel značky Radek Slabý. Po dvou letech vývoje se to povedlo a nyní finišují s výrobou samotného stroje a implementací nové technologie tak, aby v polovině roku 2019 mohli nabídnout kompletní novou řadu ultralehkých outdoorových jídel.  Těch bude 12 druhů a budou určeny jak pro masožravce, tak pro vegetariány, nebo třeba lidi s bezlepkovou dietou.

V čem je nová technologie tak unikátní?

Primárně je daleko ekologičtější než běžně používaná lyofilizace (sušení vymražením), výsledné jídlo si zachovává nutriční hodnoty a přirozenou chuť ručně vařeného jídla. Ročně jeden stroj ušetří až 270.000kWh a jídlo odlehčí až o 70%. Navíc příprava jídla je extrémně jednoduchá a rychlá.

Autor: Adventure Menu

Na co na Hithit.cz vybíráte?

„Vybíráme především na pomoc s financováním celého nákupu technologie. Máme za sebou 2 roky intenzivního vývoje, který jsme samozřejmě financovali sami, ale to byl jen začátek. Teď teprv přichází ta hlavní část a každý příspěvek nám pomůže posunout se blíž vysněnému cíli.“ dodává Radek Slabý.

Kromě zajímavých odměn je pro přispěvatele připraveno ještě něco navíc. Každý, kdo projekt podpoří, může navrhnout své vlastní jídlo a ten nejlepší recept na konci kampaně vyhraje! ADM ho zařadí do sortimentu a autor jídla vyhraje poukaz na nákup jídel v hodnotě 10.000,-Kč.

Přispět můžete ZDE.