Poznali se v roce 2011 na online seznamce a už po dvou týdnech se sestěhovali. Sedli si i proto, že propadli nahotě. „Poprvé jsme šli na nudistickou pláž až spolu a uvědomili jsme si, že nahota je nejvyšší stupeň svobody,“ prozradila Linda deníku Daily Star.

Z fotek, jimiž páreček zásobuje Instagram, na němž jejich společný účet Naked Together (Spolu nazí) posbíral už skoro 50 tisíc fanoušků, je patrné, že zmíněnou obnaženou premiéru si odbyli na nudapláži u Hostivařské přehrady v Praze. Časem svůj koníček začali praktikovat u protinožců, přestěhovali se totiž do Austrálie. „Objevili jsme místo, kde je svět ještě v pořádku a kde můžeme být celou dobu nazí – uprostřed buše v krásné přírodě,“ pochvalují si místo asi hodinku jízdy od Sydney.

„Chceme sdílet náš nahý životní styl s lidmi všeho věku a propagovat nudismus jako přirozený a sebevědomý způsob života,“ vzkázal Filip. „Kdyby to šlo, jsem nahá pořád, při jakékoliv činnosti,“ dodala Linda. „Být nahý je ta nejpřirozenější věc, není to ani divné ani ostudné,“ vysvětluje. „Nudisté jsou přátelští a bezstarostní lidé. Neřeší, jestli jsou v očích ostatních moc tlustí, zkrátka milují své tělo a nahotu si užívají,“ shoduje se pár, jehož snem je otevřít si vlastní nudistický rezort.

Třetí naháč do party

Jak jinak než prostřednictvím společné nahé fotky na Instagramu se před týdnem podělili o štěstí, které je potkalo. Čekají děťátko! „Nejlepší doba našeho života,“ napsala Linda ke snímku s těhotenským bříškem, na které nastávající táta Filip dává pusu. „Nejmladší nudista v partě,“ doplnili stylově.

Fotogalerie
22 fotografií

Video: Mladá Nizozemka procestovala bez šatů Austrálii