Nemravný ostrov vznikl pod taktovkou společnosti Good Girls Company, která se nijak netají tím, že zprostředkovává prostituci. Původně se měl pobyt konat na soukromém kolumbijském ostrově, po negativní publicitě se ale celá akce přesunula na blíže neurčený ostrov do Karibiku.

Princip zájezdu je jednoduchý. Celkem 30 mužů na ostrově stráví čtyři dny a čtyři noci a během té doby si užívají „jako králové“. K dispozici jim je 60 luxusních prostitutek, šoféři, pokojské, kuchaři, servírky a všemožný personál, který se postará o doslova každou potřebu hostů. Navíc tu teče drahý alkohol proudem a hostům jsou k dispozici i drogy. K zábavě jim hraje i několik dýdžejů a organizátoři dokonce zajistili jistou nejmenovanou britskou popovou hvězdu. Za tři dny na Ostrově sexu návštěvníci zaplatili 5 000 dolarů, tedy v přepočtu přes 100 tisíc korun.

Turnus odstartoval v pátek a po třech dnech je jasno. Ostrov plný neřesti slaví nevídaný úspěch! Podle Good Girls Company už 16 hostů zaplatilo za prodloužení pobytu. „Klienti chtějí pokračovat v party celý týden a nabídli nám, že za to zaplatí 10 tisíc dolarů (213 tisíc Kč),“ popsali organizátoři. „Zážitek zcela předčil jejich očekávání – někteří z nich nespali 48 hodin. Zrovna teď si užívají party na jachtě se všemi nahými holkami,“ dodali. Mezi návštěvníky jsou prý muži z Velké Británie, USA, Kanady, Dubaje, Francie a Austrálie.

Fotogalerie
29 fotografií