Stevardka známé letecké společnosti, která si přála zůstat v anonymitě, se svěřila britskému listu Daily Mirror. Letuškou se stala, aby „procestovala svět, potkávala nové lidi a ještě za to dostávala zaplaceno“, po 15 letech v byznysu ale tvrdí, že „viděla a slyšela snad úplně všechno“.

Letuška se rozvyprávěla, jak za uplynulý rok poznala hned dvě kolegyně, které si regulérně přivydělávaly sexem se zákazníky. „Jedna lítala do Los Angeles a postavila si byznys na tom, že k ní lidi chodili na hotel a měli s ní sex. Bylo to skvěle vymyšlené, protože se potkávala s lidmi z vyšších vrstev, z byznys a první třídy, poznávala opravdu bohaté muže, pro které peníze nic neznamenají a byli ochotni zaplatit,“ uvedla s tím, že jiná její kolegyně si zase přivydělávala jako „domina“. 

Při letech podle ní není vůbec neobvyklé, že si palubní personál užívá intimních radovánek mezi sebou. Letuška tvrdí, že poté, co se rozdá všem cestujícím jídlo, pravidelně slýchá kolegy, jak si spolu užívají v odpočinkové místnosti palubního personálu. Prý už i zažila, jak si to pilot rozdával s letuškou během letu přímo v kokpitu. „V 747 (letadlo společnosti Boeing - pozn. red.) mají piloti postele vzadu v kokpitu a ten kapitán zrovna randil s letuškou, tak přišli dva jiní piloti a vzali to za něj, aby si mohl dát přestávku. Nechali ho, aby s tou holkou šli do ložnice během letu,“ popsala.

Podle letušky je navíc mnoho pilotů nevěrných svým partnerkám. Jeden z pilotů si dokonce během letu užíval s letuškou, zatímco jeho manželka seděla na palubě v prostoru pro cestující. „Je úplně běžné, že si piloti užívají se stevardkami, zejména těmi mladými, které zrovna nastoupily. Tyto dívky si naivně a hloupě myslí, že jsou nějak výjimečné. Jenže většina pilotů má doma partnerky a rodiny. Slyšela jsem i o pilotovi, který měl doma manželku a přitom přivedl jednu z letušek do jiného stavu, tak teď žije s oběma v jednom domě,“ dodala.

Video: Krásná nizozemská pilotka Lindy Mariëlle Kats