Lindy Mariëlle Kats pochází z Nizozemska, doma se ale příliš nezdržuje. Krásná pilotka totiž létá po celém světě za kniplem Boeingu 717 a o své zážitky z cest se dělí s fanoušky na Instagramu. A už jich má taky početnou armádu – skoro 80 tisíc!

„Instagram jsem si založila, abych sdílela nové informace se svou rodinou a kamarády, protože od nich žiji daleko. Nikdy jsem nepředpokládala, že můj účet tak naroste. Pořád nemůžu uvěřit, že se tolik lidí zajímá o můj život,“ říká pohledná kráska, která se pro Instagram rozhodla i kvůli své zálibě ve fotografování.

Lindy momentálně pracuje pro nízkonákladovku Volotea a už má nalétáno přes 1200 hodin. „Vždycky jsem milovala létání jako pasažérka, ale myslela jsem, že stát se pilotem bude velmi obtížné a drahé. Když jsem ale začala bádat a mluvit s jinými piloty, tak jsem zjistila, že to není vůbec nemožné. Je to dřina, hodně učení a oddanosti, ale určitě to stojí za to,“ vysvětluje Lindy, která na sociálních sítích láká i další lidi, aby se stali piloty. Na její snímky z cest se můžete podívat v galerii pod článkem.

Fotogalerie
54 fotografií