Yvette Morrissey se rozhodla razantně změnit svůj život loni v srpnu. "Bylo mi 27 let, byla jsem svobodná, přepracovaná a žila jsem od výplaty k výplatě bez úspor. Zpanikařila jsem a došlo mi, že takhle by můj život neměl vypadat," vysvětluje mladá žena s tím, že se následně rozhodla dát výpověď a prodat veškeré své osobní věci, aby si mohla vytvořit "úžasné vzpomínky".

Už za pouhé tři měsíce Yvette seděla v letadle na cestě do Kanady. Tam si pořídila dodávku, která jí nyní slouží jako domov. Na rozdíl od jiných podobných cestovatelů se ale žena rozhodla, že bude pracovat dál. Yvette si při cestě Kanadou hledá práce na plný úvazek a ve volném čase objevuje zajímavá místa v okolí. Až celou zemi projede, chce vyrazit do Velké Británie.

"První noc v dodávce jsem měla noční můry, že jsou venku medvědi a chtějí mě sníst. Někdy se po nocích cítím hodně osaměle, chybí mi lidská společnost," popisuje Yvette. Postupem času si ale na život v dodávce zvykla, i když přiznává, že absence kuchyně a koupelny je pro ni stále dost těžká. Na záchod musí chodit do přírody a sprchuje se ve fitku, kam si koupila permanentku.

I přes to všechno Yvette ale ničeho nelituje. "Většinu času se cítím opravdu svobodná. Je opravdu skvělé mít veškeré své věci na jednom movitém místě. Miluji jízdy parkem či k řece, kde si otevřu okna a dveře, udělám si palačinky na přenosném vařiči a pak se uvelebím a přečtu si knížku," dodává. Na snímky z jejích cest se můžete podívat v galerii pod článkem.

Video: Na cestách se sexy pilotkou Mariou Fagerström

Fotogalerie
28 fotografií