Nejsilnější EDM program v historii

Balaton sound tentokrát míří přímo na fanoušky EDM a v programu nejsou žádné ústupky. V loňském roce mohli fanoušci vidět řadu hvězd z hip hopové scény. Letos je to čistě taneční party a k již zmíněným hvězdám velikosti Hardwell či Armin Van Buuren skvěle doplňují program další světová jména jako jsou Afrojack, Don Diablo, Dua Lipa, Galantis, Marshmello, R3HAB, Nicky Romero, G-Eazy, Jason Derulo, Robin Schulz, Krewella, ZEDD a více než 60 dalších.

Elrow přijíždí na Balaton Sound

Zatím posledním doplněním program jsou celosvětově známí Elrow. Jejich skvělé taneční a ničím nespoutané party tento rok obohat i Balaton Sound. Elrow stage se otevře 5. července a bude plně fungovat po celou dobu festivalu. Představí se Henry Saiz, Edu Imbernon, CatzN’Dogs, Anja Schneider a mnoho dalších stálých DJs z Elrow týmu. Společně přivezou na jezero Balaton velkolepou hudební show.

Magická show

Jedno doplnění k tanečního programu si Balaton Sound dopřál a tím jsou magické pouliční divadla. Ty budou k vidění jak za dne, kdy návštěvníky zaskočí obří medůzy z Francie či brazilské tanečnice, tak i v noci díky skvělé světelné show britských Spark! a vesmírnému a chamelónsky barevnému představeni německých Oakleaf Stelzenkunst.

Párty na lodi

Balaton je dějištěm festivalu a zároveň také největším sladkovodním jezerem ve střední Evropě. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž. V průběhu každého festivalového dne se pořádají exkluzivní párty na lodi, vždy s odlišným programem, než v den předchozí.

Středa, 5. července: Max Cooper
Čtvrtek, 6. července: Jan Blomqvist (dj set)
Pátek, 7.července: Art Department 
Sobota, 8. července: Eelke Kleijn 
Neděle, 9. července: Sasha

Více informací naleznete zde!

Vstupenky na Balaton Sound

Stejně jako loni, si mohou návštěvníci pořídit dva typy celo-festivalových vstupenek. Pětidenní permanentku zahrnující i nultý den, která vám zajistí, že si párty na Balaton Sound užijete od začátku až do konce. Dále je to čtyřdenní permanentka, která  nabízí běžnou délku trvání festivalu (od 6-9.července). Vstupenky na jednotlivé dny, včetně nultého dne, jsou též k dispozici. Pro ty, kteří hledají pohodlí a komfort je připraveno něco speciálního, a to VIP permanentky a VIP denní vstupenky. Obě tyto varianty zahrnují oddělený VIP vstup a VIP prostor s přímým výhledem na hlavní pódium. Vstupenky koupíte ZDE.

Fotogalerie
18 fotografií