Relax a prevence

V přírodním duchu vybudované nové prostory Natural Spa nabízejí možnost vychutnat si nejen svět saun, součástí areálu jsou totiž i termální vnitřní a venkovní bazény, oddychové relaxační zóny a klienti si zde mohou užít i příjemné léčebné procedury. Ve vnitřní kryté části Natural Spa najdete dominantní relaxační termální bazén s teplotou vody 36°C s plynulým výplavem do venkovní části, Kneippův chodník a infrasaunu pro osm osob.

Autor: Slovenské Liečebné Kúpele Rajecké Teplice

K dispozici jsou dvě relaxační místnosti, které vám zpříjemní chvíle oddychu. Ve venkovní části vás okouzlí pohled na dřevěné sruby, ve kterých se ukrývají dvě sauny s nejmodernějšími technologiemi – Biosanárium a Kelo sauna, které jsou přímo stvořené pro saunové rituály. Po sauně je k dispozici jezírko s termální vodou o teplotě 18°- 20°C. Pro vyznavače otužování je zde zas malý ochlazovací bazének s teplotou vody 10°- 12°C. Střídavé účinky tepla a chladu můžete aplikovat kromě saun i v horkém bazéně s teplotou vody 40°C, který je opět funkčně propojený s velkým studeným bazénem a tvoří tak oblíbenou tureckou lázeň.

Autor: Slovenské Liečebné Kúpele Rajecké Teplice

Léčivá termální voda

Lázně Spa Aphrodite Rajecké Teplice patří mezi nejvyhledávanější lázně na Slovensku. Jako první zavedly wellness služby a wellness pobyty pro samoplátce, a to už v 90. letech minulého století. V posledním období budují značku luxusního zařízení, určeného pro nejnáročnější klientelu. V lázních dnes vyhledávají odpočinek známé osobnosti jako je Karel Gott, Helena Vondráčková, či Lucie Bílá. Nezapomínají na inovace, které zvyšují kvalitu a rozsah poskytovaných služeb pro maximální relax: jedinečný vodní a saunový svět, léčebné procedury, blahodárné účinky termální léčivé vody, ozdravné pitné kúry, beauty pro něžné pohlaví a skvělá gastronomie. V lázních se léčí pohybové ústrojí, neurologické onemocnění a nemoci z povolání.

Autor: Slovenské Liečebné Kúpele Rajecké Teplice

Tak neváhejte a navštivte nás! Více na www.spa.sk

Fotogalerie
5 fotografií