Laura Stevens (34), Sarah Hunt (35) a Laurie-Lin Walker mohou s vážnou tváří říct, že už ví, jak se cítí milionáři. Kamarádky se totiž čirou náhodou ocitly úplně samy na palubě letu z Gibraltaru do Londýna. A když jste jedinými pasažéry v tak velkém letadle, je to opravdu zážitek!

„Bylo to naprosto úžasné, je to něco, co zažijete jen jednou v životě a nikdy na to nezapomenete. Cítily jsme se jako celebrity, zvlášť když jsme dostaly šampaňské – byl to nejlepší vánoční dárek, chovali se k nám velmi hezky a mile,“ popsala Laura s tím, že dívky mohly vypít kolik šampaňského chtěly. „Nasadily jsme si brýle a uspořádaly si soukromou party na palubě,“ dodala.

A jak se to dívkám vůbec povedlo? Kamarádky si přečetly, že jejich let má tříhodinové zpoždění, takže na letiště dorazily později, aby nemusely dlouho čekat. Všem ostatním pasažérům se ale podařilo odletět dřívějším letem. Britky se tak za pouhých 1900 Kč za zpáteční letenku proletěly v »soukromém tryskáči«. Na snímky z jejich jedinečné cesty se můžete podívat v galerii pod článkem.

Fotogalerie
16 fotografií