Snímek »rozkošných zlodějek« sdílel na internetu údajný partner okradené turistky. Smějící se žena prý byla okradena při pózování před thajským chrámem Wat Phra That Doi Suthep v obležení dvou rozkošných místních holčiček v tradičních krojích. Ty před chrámem obvykle vysedávají a čekají, že jim turisté za fotku věnují „pár drobných“. Když se na snímek podíváte pořádně, podle uživatele uvidíte, jak jedna z holčiček nenápadně sundavá turistce hodinky z ruky.

Snímek obletěl internet a dostal se i k rodičům zachycených holčiček. Ti byli značně pobouřeni a ihned se vydali na policejní stanici, aby dokázali, že jsou nevinní a jde o křivé obvinění. „Proč by někdo tohle o mých holčičkách říkal a nešel na policii? Velmi mě to rozrušilo, nemohl jsem spát, nemohl jsem jíst,“ přiznal táta deníku DailyMail. „Vystresovalo mě to, dva dny jsem nepozřela jídlo a je mi z toho smutno. Proč to mým dětem udělali?“ přitakala rozrušená matka.

Sestřiček Kanlayanee a Thidaret se prý obvinění velmi dotklo a rády by se s turistkou potkaly, aby se jí na celou záležitost zeptaly. Rodiče dokonce zvažují žalobu za pomluvu. Celou historku si totiž nejspíš uživatel na internetu vymyslel. V diskuzi pod fotkou se totiž přihlásila i žena, která uvedla, že jí snímek byl ukraden z facebookového profilu. Následně byl profil uživatele zablokován a fotka smazána.

Fotogalerie
12 fotografií