Santa Inocencia (Svatá Nevinnost), jak se dětské světici přezdívá, zemřela před více než 300 lety. Podle legendy ji ubodal vlastní otec poté, co dívka utekla z domova a přijala křesťanskou víru, což si její otec nepřál.

Tělo dívky bylo nabalzamováno a ve slavnostních šatech vystaveno v katedrále Guadalajara v mexickém státě Jalisco. Tři století se na ostatcích dětské světice téměř nepodepsala. Téměř jako by tu působila nějaká vyšší síla...

Na internetu se nyní objevilo video, které v katedrále zachytil jeden z návštěvníků. Turista si natáčel prosklenou rakev, když světice zčistajasna otevřela oči.

Je to zázrak, nebo dobře promyšlený podvrh? O tom se nyní přou uživatelé na internetu. "Požadavky na zaznamenání paranormální aktivity: mít tu nejlevnější možnou kameru a nastavit ji na nejhorší kvalitu nahrávání," nebere si servítky jeden z kritiků. "Jaká to náhoda, že otevře a zavře oči zrovna ve chvíli, kdy se obraz rozostří," přidává se další. A co si o tomto »zázraku« myslíte vy? Dejte nám vědět v komentářích pod článkem!

Video
Video se připravuje ...

Zázrak, nebo podvrh? Dětská světice při natáčení videa otevřela oči. Youtube/misteriocanal

Fotogalerie
9 fotografií