Upravené široké sjezdovky, kvalitní sníh, tratě všech obtížností, slunečné počasí a žádné fronty. Přesně na to čeští turisté v posledních letech slyší. Nesrovnatelně lepší podmínky a zážitek z lyžování vyvažují o něco delší cestu než do českých hor. A co vše při včasném nákupu získáte?

Výhodné ceny

Cena bývá jako vždy hlavním rozhodujícím kritériem při výběru dovolené. Česká lyžařská jednička  NEV-DAMA připravila v rámci nákupu v období předprodejů výhodné slevy pro stálé i nové klienty. Do konce září si tak můžete z celé nabídky zájezdů odečíst až 15 % ze standardní ceny. 

Široká nabídka ubytování

Do Alp se sjíždějí turisté ze všech koutů Evropy. Atraktivní ubytování tak den co den ubývá. Pojistěte se, že právě Vy budete bydlet dle svých představ a ještě navíc blízko od sjezdovky. Během předprodejů můžete vybírat z široké nabídky apartmánů, penzionů i luxusních hotelů.

Animační dětské kluby s instruktorem

Kde jinde se děti naučí lyžovat než na alpských širokých sjezdovkách. Začít mohou na nenáročných modrých tratích. Svěřte děti do rukou kvalitních lyžařských instruktorů a animátorů. Odměnou za to Vám budou chvíle ničím nerušeného odpočinku a možnost vyzkoušet i náročnější sjezdovky. „O dětský klub SKI Funtazie je letos velký zájem, doporučujeme rodičům vybírat pobyty včas, kapacita v klubu je omezená,“ uvádí Jan Bezděk z cestovní kanceláře NEV-DAMA. 

Autor: Shutterstock

Garance sněhu

„V italských střediscích můžete využít i tzv. garanci sněhu, kdy klientům nabízíme možnost zrušit v okrajových termínech sezony lyžařský zájezd bez stornopoplatků, pokud by byl před odjezdem ve středisku nedostatek sněhu,“ dodává Bezděk.  

Nezbývá vám už tolik dní dovolené? Vyrazit můžete i na zkrácené tří až pětidenní pobyty. Letošní novinkou je i možnost autobusové přepravy do Itálie a Rakouska a možnost zapůjčit si lyžařské vybavení. Odpadá Vám tedy starost o to, kam složit během cesty lyže. A zimní sezónu můžete letos třeba zahájit exhibičním závodem v oblíbeném italském středisku Val di Fiemme. Skiopening zde začíná 6. prosince a jeho hlavní součástí bude slalomový závod, který odstartuje trojnásobný olympijský vítěz a mistr světa ve slalomu a v obřím slalomu Alberto Tomba.     

Fotogalerie
4 fotografie

Přírodní sníh nikde, ale... V Krkonoších začali zasněžovat! Kdy bude první lyžovačka?

Dovolená v létě, v zimě – Krkonoše

Češi brali sjezdovky útokem: Tisíce lidí zaplavily Krkonoše i Orlické hory