S takovým autentickým zážitkem turisté na jihoafrickém safari zřejmě nepočítali. Přímo před jejich autem se totiž odehrála scéna jak z hororu. Smečka lvů přímo před nimi ulovila a sežrala nebohého buvola. 

Ke krvelačnému lovu došlo v Krugerově národním parku v Jihoafrické republice. Na záběrech dva buvoli utíkají od hladového lva, když se jeden otočí a lvovi zkusí "pohrozit". Král džungle před mohutným buvolem skutečně trochu couvne, ale když býložravec začne znovu utíkat, šelma ho nemilosrdně pronásleduje dál.

Spolu s druhým lvem ho pak povalí a začne hostina. K té se posléze přidaly ještě další šelmy. Jedna z nich si to namířila i k turistům a lehla si vedle jejich auta. Netřeba říkat, že scéna turisty pořádně vyděsila. Jejich průvodce je chlácholil, že pokud se nebudou hýbat, tak vše bude v pořádku.

Pak ale přiznal, že sice viděl už spoustu zabíjení, ale nikdy nic takového. "Viděl jsem zabíjet leopardy, lvy, gepardy, divoké psy i hyeny. Ale nic z toho, co jsem viděl, se tomuto nevyrovnalo, protože to bylo přímo před námi. Bylo to něco neskutečného, když jsem mohl být takto blízko králi džungle," popsal britskému serveru MailOnline průvodce safari Marten Lange. 

Video
Video se připravuje ...

Smečka lvů ulovila buvola přímo před vyděšenými turisty. YouTube/Marten Lange

Fotogalerie
9 fotografií