Víte, jaká je nejlepší odpověď, až se zima zeptá, co jste dělali v létě? No přece: Vybírali jsme lyžařskou dovolenou! I když za okny ještě panuje teplé počasí, myslet na lyžařskou dovolenou se vyplatí. Zkušení lyžaři totiž vybírají zimní dovolenou v době, kdy jsou slevy až 15 procent a rezervují si oblíbené hotely a penziony u sjezdovek. Udělejte to samé!

Autor: CK Fischer

Slunečná Itálie …

S NEV-DAMOU, českou lyžařskou jedničkou, vyrazilo loni nejvíc lidí do italských středisek. Není se čemu divit. V Itálii panuje v zimě stabilně slunečné počasí, ubytování v kombinaci se skipasem vyjde na ceny srovnatelné s těmi na českých horách, ale na nádherných širokých sjezdovkách si zalyžujete nesrovnatelně lépe.

Po lyžování si můžete zajít třeba na skvělou pizzu nebo těstoviny a ochutnat vynikající italská vína. A pokud budete pořád unaveni, můžete zrelaxovat tělo ve wellness centrech, které jsou u řady hotelů a penzionů.

Aktuální nabídku pro lyžování v italských Alpách naleznete ZDE

Autor: CK Fischer

… nebo blízké Rakousko

Pokud ale dáváte přednost kratší cestě autem, a chcete si užít podobně kvalitní sjezdovky, vyrazte k sousedům do Rakouska.

„Víme, že do Rakouska jezdí lidé na kratší dobu a častěji si dopravu zajišťují sami. Rozšířili jsme zde proto nabídku zkrácených pobytů. Klienti si tak mohou za skvělé ceny vybrat ubytování z pohodlí domova a získávají benefity, na které individuální turista nedosáhne,“ říká Jan Osúch z NEV-DAMY, která patří do cestovní skupiny FISCHER.

Aktuální nabídku pro lyžování v rakouských Alpách naleznete ZDE

Vyrazit ale můžete také do Francie, Švýcarska nebo Slovinska.

Autor: CK Fischer

Děti v klubu

Pokud máte malé děti, ale zároveň si chcete užít i lyžování, určitě vyzkoušejte dětský animační klub. V něm čeští instruktoři učí děti lyžovat a animátoři si s nimi hrají, takže rodiče si mohou nerušeně užívat nádherné sjezdovky.

Aktuální nabídku Ski funtazie klubu naleznete ZDE

Lyžování s garancí sněhu

NEV-DAMA také opět „garantuje sníh“. „Lidé mají v paměti loňské problémy se sněhem v Česku. V Alpách jsou podmínky nesrovnatelně lepší.Pokud by se ale například z krajích sezóny stalo, že sněhové podmínky nebudou vyhovující, klientům zajistíme adekvátní alternativu do jiného střediska, nebo vyjdeme vstříc v případě, že se klient rozhodně do jiného střediska vůbec nejet. Zrušení zájezdu v rámci „garance sněhu“ tak bude bez jakýchkoliv storno poplatků.