Rajecké Teplice jsou světoznámým lázeňským centrem, ukrytým v překrásné přírodě. Kromě relaxačních procedur si můžete dopřát i výlety do okolí, ať už na nádherné Suľovské skály, na hrad Strečno nebo do nedaleké Žiliny. Do lázní je to od českých hranic jen pár desítek kilometrů, takže vám ani cesta sem dlouho nepotrvá.

Náš tip: Vila Zelený dom

Sleviště.cz nabízí pobyt ve Vile Zelený dom. Ta je situována v širším centru Rajeckých Teplic, v klidné části, přibližně 500 metrů od lázeňského domu Aphrodite. Vzdálenost do centra městečka je přibližně 7 – 10 minut pěší chůze. Vila nabízí ubytování v pokojích s balkonem, vlastní koupelnou, satelitní TV, ledničkou a možností přistýlky.
Relaxace:
přímo ve vile je i relaxační centrum s nabídkou masážních a kosmetických procedur. Například klasickou masáž, relaxační masáž, medovou masáž, čokoládovou masáž, masáž lávovými kameny a vzduchovou tlakovou masáž.
Jen 500 m od penzionu se nachází lázeňský dům Aphrodite. Relaxaci si užijete ve vnitřních a venkovních bazénech s termální vodou a saunovém světě (tepidarium, arabská sauna, solná sauna, bylinková sauna, mentolová sauna). Široká je i nabídka relaxačních a léčivých procedur – masáže, koupele a zábaly.

Vila Zeleny dom v Rajeckých Teplicích vám nabídne řadu léčebných procedur
Autor: Sleviště.cz

Na portálu Sleviště.cz najdete i spoustu dalších výhodných pobytů

Pokud se vám nechce cestovat až na Slovensko, na portálu Sleviště.cz najdete desítky dalších výhodných pobytů. Stačí si vybrat, zda chcete relaxovat v některých z českých lázeňských center, strávit víkend na horách nebo si třeba udělat výlet do Prahy.  Díky Slevišti.cz ušetříte vždy, slevy na pobyty se pohybují od 20 až do 80 procent!