Ti, kteří propásli v zimních měsících nabídku first minute, kdy mohli klienti vybírat z opravdu bohaté nabídky zájezdů od jednotlivých cestovních kanceláří včetně bonusových lákadel jako je například parkování na pražském letišti zdarma či doprava na zahraniční mezinárodní letiště zdarma, mohou nyní využít další zajímavou dobu pro nákup své vytoužené dovolené. Odstartovalo totiž období tzv. last minute nabídek. Pokud jste tedy milovníci pobytů na plážích u průzračného moře, můžete aktuálně vybírat ze zahraničních destinací jako je Egypt, Maroko, Tunisko, Kapverdy, Kanárské ostrovy či Spojené arabské emiráty.

Autor: Student Agency

Rozhodně neváhejte, protože, u last minute nabídek platí zlaté dobré pravidlo. Kdo dřív přijde, ten jede. Když mrknete třeba na portál Dovolena.cz, který nabízí srovnání nabídek více jak 350 cestovních kanceláří, jak z České republiky, tak z Německa, rozhodně si vyberete a ještě získáte něco navíc.

Pro cestovatele mají aktuální last minute nabídky hned dva velké plusy – jejich termíny jsou ještě pořád předsezónní a tedy cena je jště zajímavější než bude u letních last minute pobytů. Zájemci totiž mohou již nyní, v květnu a začátkem června, vycestovat k moři za skvělé ceny. Na portálu Dovolena.cz najdete třeba týdenní pobyt ve 4* hotelu se službou all inclusive již od 7.990,- Kč/osobu. Pokud tedy máte možnost vzít si dovolenou, vyberte si na portále dovolena.cz, věřte, že čas vycestovat už nastal!

Autor: Student Agency

Pár cestovatelských top tipů super last minute:

Egypt, Panorama Bungalows Resort ****, cena od 7.990,- Kč

Tunisko, Hotel Palm Beach Club Hammamet ****, cena od 8.190,- Kč

Maroko, Hotel Club Al Moggar Garden Beach ***, cena od 8.490,- Kč

Kapverdské ostrovy, Royal Decameron Boa Vista ****, cena od 14.990,- Kč

Kanárské ostrovy, Marquesa ***, cena od 10.490,- Kč

Spojené arabské emiráty, Beach Hotel Sharjah ***, cena od 16.700,- Kč