1. Na Jadran autem

Autem trvá cesta k nejbližšímu teplému moři mnohdy méně než 10 hodin – záleží na letovisku, které zvolíte. Kromě nejoblíbenější a také nejvyužívanější trasy do Chorvatska přes Vídeň, Maribor a Záhřeb dále do Splitu existuje celá řada dalších možností, například přes Maďarsko anebo cesta přes německý Mnichov, po níž se dá rychle dojet na Istrii, a není to přitom zajížďka. Samozřejmě záleží také na tom, zda na Jadran vyrážíte ze severní Moravy nebo jižních Čech. Ostatně plánovač tras www.mapy.cz vám tu nejvhodnější cestu pohodlně. Samozřejmě je nutné počítat s mýtným, kolonami či uzavírkami a hlavně v pátky a soboty velmi hustým provozem. A silniční vzdálenosti mezi Brnem a nejvýznamnějšími letovisky Chorvatska či Černé Hory najdete ZDE.

2. Chorvatsko autobusem

Pohodlně, bez zbytečných starostí a navíc cenově výhodně. Taková je doprava na Jadran autobusem. CK VÍTKOVICE TOURS nabízí možnost využít kterékoli z více než 60 nástupních míst po celé české republice, páteřní trasy vedou ze severních, západních a jižních Čech, z Prahy, Brna i celé severní a východní Moravy a Slezska. Konkrétní trasy najdete ZDE

Autor: VÍTKOVICE TOURS s.r.o.

Dopravu zajišťujeme kvalitními, moderními, klimatizovanými autokary splňujícími předpisy Evropské unie a k cestám na Jadran jsou využívány dálniční úseky v České republice, Rakousku, Slovinsku a Chorvatsku. Autobusy do všech koutů Jadranu vyjíždějí pravidelně každý pátek a cena zpáteční jízdenky na Istrii začíná již na 2399 Kč za osobu! Vaše dítě navíc může letos autobusem cestovat na Jadran zcela ZDARMA - stačí si do 30.dubna zakoupit některý ze zájezdů s autobusovou dopravou z katalogu JADRAN 2013! První autobusy na chorvatský Jadran vyráží z ČR již 10. května!

3. Letadlem „za hodinu na Jadranu“

Letecky se na Jadran dopravíte nejpohodlněji a hlavně nejrychleji. Již 12. června startují první letadla z Prahy a Ostravy do Splitu, pravidelné odlety jsou pak naplánovány každou další středu vždy v brzkých odpoledních hodinách, a to až do 4.září. Nově navíc v letošní sezóně můžete letecky vyrazit přímým spojem z Prahy až do Dubrovníku pravidelně vždy v úterý, a to od 25.června do 27.srpna. A pozor - Vaše dítě do 12 let může letět zcela ZDARMA, a to v doprovodu 2 dospělých plně platících osob při zakoupení zájezdu s leteckou dopravou z katalogu JADRAN 2013, ale pospěšte si, tato nabídka platí pouze do 30.dubna! Více skvělé dubnové akci DÍTĚ ZDARMA ZDE.

Autor: VÍTKOVICE TOURS s.r.o.