Slovensko

1286139:gallery:true:trueTermály v Bešeňové

Thermal park nedaleko Liptovského Mikuláše nabízí 13 venkovních bazénů s geotermální a ohřívanou vodou, která dosahuje teploty až 40 C. Geotermální voda má příznivé účinky především na pohybové ústrojí, urologické a ženské nemoci a kožní problémy. Dopřát si tu

Termály v Bešeňové
Autor: archiv firem
můžete různé inhalace, římskou koupel, sauny, hydromasáže, vířivky, světelnou terapii a spoustu dalších procedur.

Cena: od 4 290 Kč na osobu a 5 dní (v ceně ubytování v *** hotelech a vstup do Thermal parku) s CK Alexandria

Léčivé prameny v Tatrách

Moderní termály Vrbov na úpatí Vysokých Tater se dostaly do podvědomí turistů hlavně díky geotermálním pramenům vyvěrajících z hloubky 2000 metrů pod povrchem. Pobyty ve vodě s obsahem vápníků, siřičitanu a hořčíku pomáhají v léčbě pohybového aparátu, chronické bronchitidy, nemocí nervové soustavy a kardiovaskulárního systému.

Cena: od 4 800 Kč na osobu a 6 nocí ( v ceně ubytování v *** hotelu, polopenze, autobusová doprava, vstup do bazénu, 2 x návštěva Thermal parku ) s CK MLK-Tours

Další tipy na welness pobyty na Slovensku najdete ZDE

Maďarsko

1286133:gallery:true:trueBük na problémy s pohybem

Léčivá voda v lázních Bük tryská na povrch z hloubky 1282 metrů, jedná se o kyselino-uhličitou termální vodu s vysokým obsahem vápníku, hořčíku a fluoru. V lázeňském komplexu najdete19 bazénů s letním i zimním provozem, pro nejmenší jsou tu připravená brouzdaliště. Voda je vhodná k léčbě všech onemocnění pohybového ústrojí, například artróze, chronické artritidě nebo dně.

Cena: od 7 896 Kč na osobu a 7 dní ( v ceně ubytování v *** hotelu, polopenze) s CK Alexandria

Perla termálů v Hévízu

Maďarský Héviz
Autor: archiv firem
Nachází se tu největší přírodní léčivé jezero na světě. Léčivá voda vyvěrá na povrch z pramenní jeskyně s vydatností 410 litrů za sekundu a teplotou 40 °C. Díky tomu se voda v jezeře vymění každé 2 dny a udržuje se tak čistá. Vysoký obsah minerálních látek je perfektní k léčbě artritidy, revmatických onemocnění i pohybového ústrojí. Voda je překvapivě chutná a pomáhá i při žaludečních potížích.

Cena: od 7 950 Kč na osobu a 6 nocí (v ceně ubytování v *** hotelu, plná penze, vstup do lázní, doprava autobusem) s CK MLK-Tours

Česká republika

čr vlajka
Autor: archiv
Týden pro ženy v Poděbradech

Lázně Poděbrady vycházejí ze stoleté tradice a snaží se využívat unikátních účinků přírodního zdroje minerální vody. V malebném lázeňské městečku si vychutnáte blahodárnost netradičních lázeňských procedur, například brusinkovou koupel, aromaterapeutickou masáž, konopnou masáž, bahenní zábal z mrtvého moře, vibrosaunu a mnoho dalšího.Vezměte s sebou třeba kamarádku a nechejte se opečovávat.

Cena: 6900 Kč na osobu a 5 nocí ( v ceně ubytování v *** lázeňských hotelech s plnou penzí)

Jarní regenerace v Luhačovicích

Lázně Luhačovice
Autor: archiv
Tradiční jarní kuchyně nabízí svěží barvy, mladé maso, hodně zeleniny a bylinek. U snídaně najdete bohatou nabídku bylinných pročišťovacích čajů. Denně dostanete 1,5 l neperlivé vody, lékař s vámi zkonzultuje procedury, které pak budete absolvovat, a čeká na vás vstup do wellness centra v Alexandria**** Spa & Wellness hotelu.

Cena:od 4 340 Kč na osobu a 3 dny (v ceně ubytování v hotelech, polopenze, koupele, masáže)

Májový vánek v Třeboni

Vychutnejte si během května týdenní pobyt v Lázních Aurora v jihočeském kraji. Třeboň je krásné historické město, kde se můžete po léčivých procedurách procházet a ochutnávat místní vyhlášené rybí speciality.

Cena: od 7 768 Kč na osobu a 6 dní ( v ceně ubytování, polopenze, koupele, masáže, vstup do bazénu, sauny a fittness)

Slatinné koupele v Bohdanči

Pohoda v Lázních Bohdaneč
Autor: archiv firem
Léčebné lázně Bohdaneč leží v nádherném prostředí polabské nížiny, vzdálené 8 km od Pardubic, a jsu známé hlavně díky rozsáhlým ložiskům slatiny a přírodní minerální vodou, ryzí alkalickou kyselkou. Kromě zvýšeného obsahu mineralizace obsahuje spoustu fluoridových prvků, které se ve vodách vyskytuje velmi vzácně. Lázně mají skvělé výsledky v oblasti rehabilitace totálních endoprotéz, ale i léčby předoperačních i pooperačních stavů.

Cena: od 4 690 Kč na osobu a 3 dny (v ceně ubytování, polopenze a procedury) s CK Alexandria

Fotogalerie
7 fotografií