„Mnoho našich zákazníků hledá klidné ubytování, kde se mohou zároveň i sportovně vyžít. Těmto zákazníkům nabízíme chalupy s bazénem, stolním tenisem, saunou, WiFi internetem i masážní vanou nebo u soukromého rybníku s možností rybaření“ říká za odborníka na rekreační chaty a chalupy -  Alka Travel Česká republika Lukáš Košťál.

Pro koho jsou určeny chaty a chalupy  k pronajmutí ?

Pro všechny v každém věku. Velmi oblíbené jsou chaty a chalupy k pronajmutí pro rybáře. Máme v nabídce ubytování přímo u vlastního soukromého rybníku, kde si můžete na místě zakoupit rybářskou povolenku a po celou dovolenou chytat ryby. Velmi oblíbená je chata Vítězná, jenž splní požadavky nejenom milovníkům rybaření, ale zároveň i milovníkům klidu, jelikož jste na naprosté samotě.

Vítězná
Autor: CK Alka Travel

Ale u nás si vybere opravdu každý! Můžete jet na roubenku s bazénem i saunou, nebo, pokud dáváte přednost samotě, pro Vás vybereme chaloupku na úplné samotě i bez mobilního signálu. Nejlevnější chaty seženete např. pro 2 rodiny, tedy 8 osob za 6.490 Kč/celý objekt/týden. Apartmán u bazénu pro 2 – 3 osoby pořídíte za příjemných 2.690 Kč/ubytování/týden. Tento typ ubytování patří mezi nejlevnějí a zároveň nejatraktivnější.

Jsme velká skupina přátel, jenž společně  jezdí na dovolenou. Můžete i nám něco nabídnout?

Samozřejmě, v naší nabídce si vybere i skupina až 38 přátel nebo více rodin s dětmi, která tak zaplatí za pobyt např. pro 38 osob krásných 36.990 Kč/objekt/týden, což je neporovnatelně méně než-li na penzionu či hotelu, jelikož cena na osobu a týden výjde na 973 Kč ! V naší nabídce však máme i ubytování pro rodiny s dětmi či páry, kterým nabídneme třeba apartmán pro 2 – 3 osoby u soukromého bazénu. V naší nabídce si vybere malá, větší i největší skupina osob.

Žacléř
Autor: CK Alka Travel

Které oblasti patří mezi nejoblíbenější?

Nejoblíbenější jsou dlouhodobě tyto lokace: ubytování jižní Čechy, jižní Morava, jižní Slovensko a východní Čechy.  Tyto oblasti nabízejí velmi dobré turistické služby a zároveň mohou nabídnout i přirodní a historické pamětihodnosti. Hitem posledních let je oblast Broumovských stěn nedaleko Adršpašských skal. Zdejší oblast patří mezi velmi příjemné oblasti pro rekreaci.

Jsme 2 spřátelené rodiny, chceme dobře vybavenou chalupu s bazénem, saunou i stolním fotbalem, doporučíte nám nějakou nabídku?

Velmi rádi pro Vás i další nerozhodnuté připravíme detailní bezplatnou nabídku na míru. Objekty v nabídce osobně kontrolujeme, díky tomu minimalizujeme případné problémy. A tak máme velmi dobrý přehled o nabízených objektech.

Vyskeř
Autor: CK Alka Travel

Zrovna na tento konkrétní dotaz bych doporučil chalupu A2812 Červená Voda až pro 10 osob, která nabízí mimo jiné: krbová kamna, saunu, stolní fotbal, kulečník, bazén i stolní tenis a na týden ji pořídíte od příjemných 8.290 Kč/max.10 osob/chalupa/týden.

Speciální nejenom víkendové slevy pro naše fanoušky na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/AlkaTravelcz-chaty-a-chalupy/169257369906

Prkenný Důl
Autor: CK Alka Travel

 

Firma Alka Travel patří s 20 letou tradicí mezi nejstarší a největší specialisty v oblasti rekreačních pronájmů chat a chalup v ČR a SR. U nás máte jistotu bezproblémového ubytování, jelikož peníze za pronájem platíte ověřené firmě a nikoliv neznámé osobě. Námi nabízené domy jsou pravidelně osobně kontrolovány. A nejenom to, rádi pro Vás připravíme bezplatnou individuální nabídku, případně si u nás můžete ZDARMA objednat tištěný katalog, jenž Vám zašleme až domů.