Kde jsou ty časy, kdy jediné, co bylo slyšet je dovolená a Chorvatsko!? Louka, hvězdy, jen vy dva…no to je přece lepší, než pláž plná dvojic s podobným záměrem!

Namítáte, že jedna letní dovolená na horách, můžete vyjít jako dvě dovolené u moře? Ale kdepak! Dokážeme vám, že to není tak úplně pravda. Třeba pro příklad: můžete dneska obdivovat okolí rakouských jezer Traunsee, Hallstättersee, Mondsee i výhled na mohutný masiv Dachsteinu z Gosau jen za 849 Kč!

Autor: Zapakatel.cz

Dovolená na Slovensku za 300 Kč za den? ANO!

Ale kdo si rád dá do těla, může vyrazit klidně i do Vysokých Tater! Takové Vysoké Tatry a dovolená na 5denní lze pořídit za 1499 Kč, a to je v ceně polopenze, denně sauna, wellness, půjčení kol a mnohem víc!

Autor: Zapakatel.cz

Úžasné! České hory je jedna velká sleva!

Samozřejmě jsou i lidé, kteří se raděj drží na domácí půdě. Jestli mezi takové patříte, tak vás určitě potěší další naše objevy – co taková Šumava na víkend za 989 Kč se snídaněmi a bonusy? Nebo luxusní Špindl, oblíbená destinace českých hvězd, jen za 1799 Kč včetně snídaní, sauny i tříchodové večeře? Orlické hory na 4 dny za 799 Kč s polopenzí, saunou, bazénem, tenisem i kávou? I bez většího úsilí se takové poklady dají najít!

Autor: Zapakatel.cz

Nejlepší je ale dovolená v partě lidí, zvlášť pokud jste singl. Na takovém víkendu v horách se toho může hodně udát. Když ušetříte za ubytování, můžete dát víc peněz do zábavy! Vypátrali jsme třeba ideální nabídku – Krkonoše – ubytování až pro 6 lidí, což je tak akorát na soukromou letní party, na 3 dny jen za 2289 Kč! Nádherné prostředí svádí k různým věcem – a co teprve, když ubytování je v luxusních horských apartmánech a v ceně je i vířivka a sauna!

Autor: Zapakatel.cz

Až budete tuhle sezónu vybírat dovolenou, pečlivě to zvažte – i hory totiž nabízí hodně zajímavého!