„Bylo to jako loupežné přepadení,“ stěžovala si deníku Le Parisien jedna z cestujících. „Zaplatili jsme si letenku, jenže z Lyonu nás nakonec odvezli do Paříže autobusem. Cesta mi tak místo plánovaných čtyř hodin nakonec trvala víc než třikrát tak déle,“ podotkla.

SmartWings
Autor: smartwigs

Pětistovka to nespraví, máte nárok na mnohem větší náhradu!

 Společnost SmartWigs se cestujícím omluvila a poukázala na to, že dostali jako odškodné poukázky na občerstvení v hodnotě 18 euro. Jenže unijní pravidla hovoří jinak: Pasažéři mají v podobných případech nárok na náhradu až do výše 250 euro, tedy téměř 7 000 korun (přitom letenka se dá pořídit už za přibližně 3 000 Kč)!
Pokud by se něco podobného stalo při cestě na dovolenou nebo z ní i vám, určitě se proto nenechte ukolébat nějako poukázkou. Nemusíte se při uplatnění nároku na kompenzaci obávat zdlouhavého papírování ani soudních tahanic. Odborníci z portálu Náhrady.cz vyřeší všechno a rychle za vás. Pracují tu totiž lidé, kteří léta v leteckých společnostech byli zaměstnáni a znají tak všechny jejich fígle a výmluvy. Přepravci to moc dobře vědí a tak raději zaplatí…

 Jak na to? Stačí pár kliknutí myší

 Pokud se vám tedy zpozdil let nebo byl dokonce zrušen, stačí otevřít stránky Náhrady.cz, vyplnit jednoduchý formulář a za nedlouho se dozvíte, zda máte na kompenzaci nárok. Pokud ano, o nic víc kromě toho, jak získané peníze utratit, se už nemusíte starat.