V odborných diskuzích zástupců cestovních kanceláří převládá názor, že turisté se na svých cestách nemají čeho obávat. Především pokud cestují do italských letovisek, kde nehrozí žádné nebezpečí střetu s uprchlíky, kteří se shromažďují spíše ve velkých městech. Navíc se nemusí obávat žádných dalších nepříjemností na své dovolené. Minimální bezpečnostní rizika, to je to jediné s čím při návštěvě Itálie počítat.

Autor: Italieonline.cz

Italská siesta

V českých i světových médiích proběhla několikrát debata na téma výběru letních dovolených. Po několika teroristických útocích bude hrát hlavní roli především bezpečnost, na druhé straně i síla české koruny. Většina italských přímořských městeček tyto podmínky splňuje a připravuje se na vaši bezstarostnou dovolenou.

Navzdory této situaci počet rezervací letní dovolené v Itálii stále prudce vzrůstá a cestovní kanceláře hlásí zvýšený zájem o tuto destinaci. Tuto zvýšenou poptávku po dovolené v Itálii potvrzuje i Eva Veselá z CK Italieonline - jedné z největších CK zaměřených na Itálii. Nic tedy letos nebrání vaší touze brouzdat se při západu slunce na pláži a užít si romantický večer v příjemné taverně.

Autor: Italieonline.cz

Ideální dovolená

K tomu abyste v létě mohli obdivovat italské památky a pláže, stačí překonat jen nevelkou vzdálenost, kterou navíc nemusíte zdolávat autobusy či letadly. Na cestu můžete vyrazit v pohodlí vašeho automobilu a není třeba se ohlížet na další účastníky zájezdu. Pak už si můžete naplno užívat vše, co krásy Itálie nabízí, a to za velice příznivé ceny, které na kvalitě služeb nijak neubírají.

Italskou siestu si nemusíte vychutnávat jen ve dvou, Itálie je skvělou volbou i pro strávení příjemné rodinné dovolené. Jednou z oblíbených destinací pro rodiny s dětmi je například severoitalské Caorle Altanea. Moderní vilaggio, které nabízí spoustu vyžití jak pro vás, tak i vaše ratolesti. Odpočinek zde najde každý, bezstarostní požitkáři i aktivní lidi, kteří se zde společně s dětmi mohou vyřádit na cyklostezce s in-line bruslemi, koloběžkami či koly. Po sportování se můžete svlažit v bazénu, a pokud nebudete mít stále dost, můžete využít ze široké nabídky animačních programů.

Autor: Italieonline.cz

Zní to skvěle? Tak nad čím ještě váháte? Právě teď jsou poskytovány cestovní kanceláří Italieonline velké slevy za včasnou rezervaci (až 40%) a navíc pro rezervace do konce roku stačí uhradit sníženou zálohu ve výši pouze 2000,- Kč za rodinu. Nadělte si dovolenou pod stromeček.