Co jsou to villaggia?

Většinou se jedná o nově postavené ubytovací komplexy s moderně zařízenými apartmány, kde je klientům k dispozici garážové stání nebo vyhrazené parkovací místo. Ve většině je samozřejmostí wi-fi připojení, které je v poslední době velmi důležité při výběru ubytování na dovolené.

Ráj villaggií? Rozhodně Lido di Altanea!

Jedná se o zcela novou část jednoho z neoblíbenějších severoitalských letovisek na pobřeží Jaderského moře. Bylo postaveno "na zelené louce" mezi čtvrtěmi Porto Santa Margherita a Duna Verde a leží cca 5km od historického centra Caorle, se kterým je spojeno cyklostezkou. 

Autor: Italieonline.cz

Moderní komplexy vám nabídnou pohodlnou dovolenou. O soukromí a bezpečnost se bát nemusíte, jednotlivé areály jsou oploceny a mají branky na číslený kód, takže se nikdo cizí do objektu nedostane. V každém villaggiu naleznete parkoviště, bazény a v okolí síť cyklostezek, takže se vy i vaše děti můžete zabavit na kolech, koloběžkách nebo in-line bruslích. Když už vás přestane bavit i to, zcela jistě oceníte animační programy u bazénů a večerní dětské diskotéky u bazénů, díky nimž si i vy budete moci vychutnat tolik vytoužený relax a děti se zabaví samy.

Autor: Italieonline.cz

Pokud rádi nakupujete, ani o tyto příležitosti nebudete ochuzeni. Najdete zde nákupní galerii s obchůdky, kavárničkami, zmrzlinárnami a nedaleko i velký supermarket, kde je k zakoupení vše, na co vaše žaludky pomyslí. 

Spojení s pláží zajišťuje turistický vláček, který vás zdarma doveze na pláž i zpět.

Autor: Italieonline.cz

Kdo by neznal Bibione?

Neznáme téměř nikoho, kdo by alespoň jednou nenavštívil oblíbené prázdninové středisko severní Itálie Bibione. Nejen, že si návštěvníci mohou vybrat z celé řady zábavy, jako jsou lunaparky, diskotéky, bary a půjčovny jízdních kol a skútrů, ale také ze sportovního vyžití např. stezku pro inline bruslení.
V úterý si rozhodně nenechte ujít typický rušný trh, kde koupíte téměř vše, na co jen pomyslíte, a navíc si i vychutnéte typickou italskou atmosféru plnou hlasitých vyvolávačů a smlouvání. 
Autor: Italieonline.cz

Bibione nabízí kvalitní ubytování a to jak v apartmánech, hotelech, kempech nebo již několikrát zmiňovaných oblíbených villaggiích s bazénem. Je jen na vás, zda preferujte soukromí a klid nebo komfort a dokonalý servis.