Žádný jiný hollywoodský pár nepoutá v posledních letech takovou pozornost, jako Angelina Jolie a Brad Pitt. Od doby, kdy se poznali, se od sebe v podstatě neodloučili. I proto se jim říká Brangelina. Od této středy v Praze nejen Angelina, která zde natáčí nový velkofilm, ale i její přítel Brad. Ten zde bude mít dostatek času věnovat se dětem, jezdit na motorce a především si chce ale ve volném čase udělat pilotní průkaz na helikoptéru.


Vztahy svůdné Angeliny (31) Jonny Lee Miller Jejím prvním manželem byl herec Jonny Lee Miller (34), kterého poznala během natáčení thrilleru Nebezpečná síť před dvanácti lety. Svatba přišla krátce nato. Nevěsta na ni dorazila místo v bílých šatech pouze v černých kožených kalhotách s bílou košilí. Na ni si vlastní krví napsala jméno svého nastávajícího. V krvi a netradičních rituálech si koneckonců Angelina libuje dodnes. Billy Bob Thornton Manželství s Millerem nevydrželo dlouho a v roce 1999 se seznámila s téměř o dvacet let starším hercem Billy Bobem Thorntonem (51). Jiskra přeskočila opět při natáčení filmu - tentokrát to byl snímek Bláznivá runway. O rok později už byli svoji. Krev provázela i tento svatební obřad: Angelina totiž uvázala sobě i svému nastávajícímu na krk malou ampulku s krví svého partnera... Manželství však narazilo na kosu: Angelina toužila po dítěti, Billy o dětech nechtěl ani slyšet. Když v roce 2002 adoptovala kambodžského sirotka Maddoxe, manželství zkrachovalo. Brad Pitt Zanedlouho vstoupil do jejího života "ten osudový". Poznala jej "pro změnu" opět v práci, a to při natáčení filmové bomby Mr. & Mrs. Smithovi. Vzájemně se do sebe zakoukali už při první klapce, byť byl Brad stále ještě ženatý s herečkou Jennifer Aniston (38).
Vztahy krasavce Brada (43) Gwyneth Paltrow Při natáčení filmu Sedm poznal herečku Gwyneth Paltrow (34). Rok nato ji slavnostně požádal o ruku. V roce 1997 ale pár znenadání veřejnosti oznámil šokující rozhodnutí: rozchod! Jennifer Aniston O další rok později si Brad spravil chuť. Poznal svou budoucí manželku: herečku a jednu z hvězd oblíbeného seriálu Přátelé Jennifer Aniston (38). Ta na něj šla od lesa - třeba k jejich prvnímu sexu údajně došlo až po devíti měsících vztahu... To Brada na jednu stranu pochopitelně přivádělo k nepříčetnosti, na stranu druhou ale díky tomu jejich láska sílila. Šťastný pár se vzal o dva roky později v kalifornském Malibu. Jennifer zářila v seriálu Přátelé a dávala mu všechno - hlavně spoustu času. Opustit jeden z nejsledovanějších pořadů v USA se jí rozhodně nechtělo. A s tím se Brad nedokázal smířit. Hádky a bouchání dveří se z jejich domu ozývaly čím dál častěji. V jednu dobu se dokonce Jennifer na nějaký čas odstěhovala do hotelu. Konec vztahu ale přišel až s Angelinou. Angelina Jolie Románek s Bradem se provalil a Jennifer neváhala: okamžitě podala žádost o rozvod. Brada to příliš nemrzelo, byl čerstvě zaláskovaný.
Angelina Jolie * Angelina Jolie Voight se narodila 4. června 1975 v Los Angeles * Svou kariéru herečky začala už v pěti letech po boku svého otce Jona Voighta (68) ve filmu Lookin´ to Get Out * Už o šest let později začala studovat herectví na institutu Lee Strasberga a od 16 let pracovala jako modelka v Londýně i New Yorku * Má indiánské, francouzské a dokonce i české předky! Dědeček jejího otce pocházel z Čech * Získala Oscara za vedlejší roli ve snímku Narušení z roku 1999
Brad Pitt * William Bradley Pitt se narodil 18. prosince 1963 v Oklahomě * Než se stal hercem, vystřídal několik zaměstnání: vozil v limuzíně striptérky, rozvážel lednice zákazníkům či propagoval podnik El Pollo Loco v kostýmu kuřete * V mládí studoval žurnalistiku, grafický a reklamní design na univerzitě v Missouri. Školu ale přerušil a šel zkusit herectví do Los Angeles * Dostal roli v reklamě na Levi´s a také v seriálu Dallas * Brad má na kontě nominaci na Oscara za vedlejší roli ve snímku 12 opic
Muži šílí po Angelině, ženy po Bradovi... Kde se hvězdný pár Angelina Jolie a Brad Pitt objeví, tam fanoušci šílí. Všichni! Holky i zralé ženy, mladíci, muži i veteráni. Není divu, podle anket jsou totiž oba sexidoly první velikosti. Podle posledního průzkumu hotelového řetězce Traveloge mezi 4 tisíci zákazníky by se zástupci silnějšího pohlaví nejradši přitulili a usínali v objetí Angeliny Jolie. A ženy? Naprosto neodolatelný je pro ně Pirát z Karibiku Johnny Depp, hned po něm následuje Brad Pitt!
5 týdnů v Praze Jolie a její přítel Brad Pitt přiletěli soukromým tryskáčem do Prahy v noci z úterý na středu se svými čtyřmi dětmi a služebnictvem. ONA má vraždit, ON bude létat Angelina bude pět týdnů natáčet adaptaci slavného komiksu Wanted, kde si po boku oscarového Morgana Freemana (70) zahraje hlavní postavu kruté nájemné vražedkyně Fox. Brad svou lásku tentokrát pouze doprovází, a tak chce svůj volný čas využít k tomu, aby si udělal mezinárodní pilotní průkaz na helikoptéru. Aby měl hvězdný pár veškeré pohodlí, na které je z Hollywoodu zvyklý, pronajala mu produkce filmu luxusně zařízenou vilu v diplomatické čtvrti v pražských Dejvicích.
Hvězdné honoráře Angelina 380 milionů korun - Se snímkem Pán a paní Smithovi se výší svého honoráře zařadila po bok hereček Cameron Diaz či Julie Roberts. Vyšplhala téměř až k magické hranici 20 milionů dolarů! 265 milionů korun - Za roli ve filmu Lara Croft -Tomb Raider: Kolébka života z roku 2003 dostala 13 milionů dolarů. 240 milionů korun - Vydatnou částku sebrala již o tři roky dříve za roli ve filmu 60 sekund s Nicolasem Cageem (43) - 12 milionů dolarů. Brad 850 milionů korun - Společnost Paramount Pictures se rozhodla, že v další pokračování Mission Impossible nahradí Toma Cruise (44) právě Brad. Má získat neuvěřitelných 21 milionů liber! 490 milionů korun - Pitt nedávno obdržel nabídku od jedné zámožné rodiny: měl nastoupil na místo rodinného plavčíka za 24 milionů dolarů na rok. Nevzal to... 360 milionů korun - Za roli Achillea ve filmu Trója si vysloužil honorář 18 milionů dolarů.
Vychovává nás Brangelina Maddox - V roce 2002 adoptovala Angelina kambodžského sirotka Maddoxe. Kvůli němu se jí rozpadlo manželství s hercem Billy Bobem Thorntonem. Zahara - O tři roky později osvojila etiopskou holčičku Zaharu Marley. Shiloh Nouvel - Loni v květnu přišel konečně čas na společné dítko páru Angelina - Brad. Narodila se jim dcerka Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Pax Thien - Před dvěma měsíci si "pořídili" další dítko: tříletého vietnamského chlapečka Paxe Thiena. Zatím tedy jejich oko bdí nad čtyřmi ratolestmi.