O tom, kdo zvítězí v show Bailando - tančím pro tebe, sice rozhodnou diváci, ale první slovo bude mít hvězdná porota. A Blesk jako první zjistil její složení. Body za výkony v tanci bude rozdávat přísný režisér Jozef Bednárik, tanečník a expřítel zpěvaček Zuzany Norisové a Dary Rolins Jan Bursa, tanečnice Petra Kostovčíková (bývalá taneční partnerka Václava Vydry) a tanečník a choreograf Petr Prouza.


Jozef Bednárik - režisér, choreograf: Má za sebou desítky divadelních inscenací v Nitranském divadle, na bratislavské Nové scéně, v opeře Slovenského národního divadla. V Čechách je znám režiemi pro operu a balet Národního divadla. Milovníci muzikálů si oblíbili Draculu, Šumaře na střeše, Rusalku nebo Johanku z Arku. Jeho poslední režií je Angelika v divadle Broadway.


Jan Bursa - choreograf, tanečník: Tančil v představení: West Side Story, Nikita a Billiar, Keep Cool, Carmen, Romeo a Julie. Tancuje od svých pěti let, od devatenácti spolupracuje s Jiřím Kornem, pro kterého připravuje i choreografi i, spolupracoval s taneční skupinou UNO. Tanec studoval u předních světových profesorů (G. Hinest, T. Waab, B. Duffy, Savion Glover, L. Robinson).


Ing. Petra Kostovčíková - tanečnice, trenérka: Mistryně ČR v latinskoamerických tancích, vicemistryně Německa v latinskoamerických tancích, vicemistryně Světového poháru v latinskoamerických tancích, finalistka Světových her, semifinalistka mistrovství světa a Evropy v latinskoamerických tancích. Václava Vydru dovedla na 2. místo v soutěži StarDance.


Ing. Josef Prouza - tanečník, choreograf: Připravil mj. choreografie pro Národní divadlo Ptákoviny podle Aristofana a filmy Šakalí léta a Pelíšky. Je absolventem Konzervatoře společenského tance. Získal Hlavní cenu ministerstva kultury za choreografii a řadu cen z festivalů společenského tance a parketových předtančení a scénického moderního tance.