Moderátorka vyměnila golfistu Alana Babického za kolouška! Lucie Borhyová (28) teď tráví veškerý volný čas s Petrem Pikem (22). Blesk je zastihl před úterní půlnocí na parkovišti v Praze, kde si více než deset minut povídali v Lucčině voze. Co za tím vězí? Taneční show Bailando!


Bailando: Kubelková se cpe a chlapi hubnou Jednotliví soutěžící se s tréninky na taneční show Bailando vyrovnávají po svém. Extraštíhlá Iva Kubelková má strach, aby pohybem neshodila natolik, že by se stala průsvitnou, a začala se cpát svíčkovou a knedlíky. Tomáš Krejčíř a Zdeněk Podhůrský dodržují jídelníček od fitness trenérů a Jana Paulová by se zase neobešla bez odpoledního "šlofíčka". Taneční tréninky běží již třetím týdnem a soutěžící z řad celebrit si pomalu vzpomínají na léta, kdy chodili do tanečních. "Já od nich mám sice nejkratší dobu, ale také jsem tady kvůli nemoci nejpozději začal, tak se cítím trochu hendikepovaný. A už to asi bude pořád," prozradil nejmladší Jirka Mádl. Vladimír Tesařík je ve svých dvaašedesáti nejstarším účastníkem. "Když jsem u doktora prošel při přezkoušení na řidičák, tak jsem snad fyzicky schopný zvládnout i tohle. Navíc jsem do tréninku skočil rovnou ze zkoušek Jacka Rozparovače, tak jsem byl dost rozpohybovaný," vysvětlil zpěvák a bývalý atlet. Nejstarší dámou v týmu je Jana Paulová, kterou k tomu, že má účast přislíbit, dotlačil manžel a dvě dcery. "Měla jsem tři čtvrtě roku velké problémy s páteří, tak jsem se o záda docela bála. Ale zjišťuji, že tanec je výborná rehabilitace. Ovšem mezi tréninky a večerním divadelním představením si musím dát dvacet," přiznala Blesku Paulová. První změny na váze zaznamenali pánové. Tomáš Krejčíř nejen tančí, ale od fitness trenéra Davida Hufa si nechal předepsat i speciální výživu, kterou za ním denně vozí. "Nestíhám normálně jíst a tohle je pět malých porcí, které musím sníst v pravidelných intervalech. Už mám pět kilo dole a jsem spokojený. Jediné, co mi v současné době chybí, je spánek a čas na děti," prozradil Blesku Krejčíř. Zdeněk Podhůrský zhubl dvě kila a kromě tancování pořád chodí do fitka. "Ve svých šestačtyřiceti jsem si ale nebyl jistý, zda takový zápřah zvládnu," dodal. Zdravotními problémy ale paradoxně trpí Lucie Borhyová: "Mám pocit, že se pomalu rozkládám. Z golfu jsem zvyklá zatěžovat jen jednu stranu těla. Bolí mě žebra, koleno a do toho jsem měla angínu," vypočítává. Nejvíc produkce vyšla vstříc Ivě Kubelkové. "Vyžádala jsem si tréninky až po osmé večer, abych mohla uložit dceru, a kvůli mně jsou v Litoměřicích," pochvaluje si Iva. A co Adéla Gondíková? Neměla by se bát, že moderátor soutěže, její bratr Dalibor, si z ní nebude dělat legraci? "Nechci nikoho vyzdvihovat ani srážet, ale přistupovat k nim budu stejně. Ovšem sestra je sestra," usmívá se Gondík, který je nadšen ze své kolegyně, tanečnice Kristiny Kloubkové. "Nikdo lepší nemohl být při castinzích vybrán a věřím, že vedle ní budu mít možnost si i zatančit," dodává.


Co je Bailando Nejde pouze o tanec, ale především o obyčejné lidi, kteří touží splnit přání svým blízkým. Vítěz pořadu je splní za pomoci TV Nova. První finálový večer začíná 20. dubna od 20 hodin na TV Nova, další se vysílají každý týden ve stejný den i čas. Čtyřčlenná porota, (jeden porotce bude mít vždy "tajný" hlas) vybere po každém večeru dva páry na vypadnutí. Do dalšího vysílání rozhodnou o tom, kdo postoupí dál, divácké SMS. Tančit se budou nejen klasické a latinskoamerické tance, ale např. i hip hop, r´n´b´, country nebo folklorní tance.