Česká televize

Marcela Augustová

Nepůsobí na vás bývalá moderátorka Vlaštovky a Her bez hranic ve zprávařském studiu trochu nudně? Nebo je to nutná daň serióznímu vysílání?

Aneta Savarová

Má hezký obličej i postavu, ale zatímco na obrazovce působí seriózně, před dvěma lety dostala od ČT pokutu za nevhodné oblečení na veřejnosti. Tomu se člověk docela podiví – nebo vám nepřipadá na obrazovce poněkud kožená?

 

Nova

Kristina Kloubková

Proslavila se jako tanečnice v muzikálech, třeba v Kleopatře, moderovala taneční soutěž Bailando. Ve zprávách dokazuje, že číst umí. Ale zdá se nám, že působí poněkud nevýrazně. Co myslíte?

 

Prima

Klára Doležalová

Upozornila na sebe po boku Marka Ebena, s nímž v České televizi uváděla soutěž O poklad Anežky České, poté působila ve Snídani s Novou. Jak se vám pohledná Klára líbí po boku Karla Voříška na Primě? Milá a profesionální, nebo nudná a nevýrazná?

 

Roman Šebrle

Ve svých devětatřiceti je sportovní legendou. Bořil rekordy v desetiboji, před deseti lety se stal olympijským vítězem. Je fešák, a tak mu leckterá dáma leccos promine. Třeba to, že jeho čtení zpráv postrádá intonaci a často se přeříkává. Nebo se vám jeho neotřelý styl líbí?

Video
Video se připravuje ...

Hvězdy zpráv na Primě: Vyzkoušeli jsme je z jazykolamů! Jan Jedlička, David Vaníček