Nikdo neví, proč se taková světová star zjevila v těchto dnech v Praze. Jisté ale je, že stále nepatří do starého železa a umí to pořádně rozjet jak zamlada. „Do klubu Maxim přišel po jedné hodině v noci se soboty na neděli s partou pěti kamarádů a pořádně to tam rozjeli,“ prozradil Blesku jeden z návštěvníků klubu.

Tanec a alkohol

Jean-Claude nezahálel. A pořádně se bavil se »stakany« vodky a občas si i zatančil. „Dokonce se pak zvednul a šel tancovat na parket, vůbec se nechoval jako megastar,“ potvrzuje návštěvník klubu. „Byl tady tak dvě hodiny a rozhodně když odcházel, tak nemířil domů. Vypadal, že se jde ještě někam bavit dál,“ dodal Lukáš Venhoda. Ten byl z takovéhoto náhodného setkání překvapený.

Jean-Claude Van Damme se v Praze dobře bavil.
Autor: Repro Facebook

Ochranka v patách

Nikdy neohrožený Van Damme nepřišel popíjet do baru jen s přáteli. Přišla s ním i tříčlenná ochranka. To aby byl stále neohrožený… „K lidem se chovala ale velmi slušně. Vlastně si jí ani nikdo nevšiml. Seděla opodál. Jen proto, že musela. On ale nic špatnýho stejně nedělal, jenom pil. No a někdo ho holt poznal,“ dodal ještě Venhoda, náhodný návštěvník Maxima.

Z jakého důvodu byl Jean-Claude v Praze, nevíme. Každopádně se dobře bavil, a lze tedy předpokládat, že byl na soukromém výletě, ale spíš si tu zkouší terén na nový film, anebo ho už točí.