Mladinká dívka Courtney Alexis Stodden (16) má ještě iluze a sny, jak chce ve světě prorazit jako country hvězda. Přes tyto možná nesplnitelné touhy už však udělala ve svém životě velký krok mezi dospělé. Vdala se. A se svolením rodičů si vybrala zralého jednapadesátiletého herce, který se už ovšem se svou slávou nejspíš rozloučil.

"Doug Anthony Hutchinson a Coutney Alexis Stodden se stali mužem a ženou v pátek 21. května 2011 o dvanácté hodině v Malé kapličce květů v Las Vegas v Nevadě," oficiálně oznámil zamilovaný stárnoucí muž. Podle serveru Pluska.sk žijí spolu s manželkou a dvěma štěňátky.

Pár si samozřejmě svůj věkový rozdíl, ale jak říkají nehraje to pro ně roli. "Jsme velmi zamilovaní. Chceme světu ukázat, že skutečná láska nerozpozná věk," svěřili se magazínu E! Online.

Novomanželé museli překonat také zákony. Podle nich smí manželství uzavřít až osoby starší 18 let. Pokud však mají souhlas rodičů, je to možné od 16. A rodiče Courtney byli pro všemi deseti. "Úplně podporujeme toto manželství. Doug je úžasný muž a my ho milujeme."

Své dceři a jejímu rozhodnutí věří, podle nich je to "dobré křesťanské děvče". "Courtney byla panna, když se vdávala," podtrhla své tvrzení její maminka.