Princ Harry a jeho sestřenice Zara měli v neděli dobrou náladu. zatímco Harry vtipkoval s jejím snoubencem, že ho zastřelí, tak sestřenka se se svým milým objímala na trávníku před zápasem.

Princ Harry je známý tím, že často napodobuje gesta tvrdých hochů a rapperů. Proto si dělal legraci ze snoubence jeho sestřenky. Zřejmě mu z legrace vyhrožoval, že jestli jí něco udělá, má to u něj nadobro spočítané. nakonec jeho žerty s pistolí zpacifikoval jeho osobní trenér Winston Squire, který zkroutil jeho zápěstí. Ani tohle prince nerozhodilo a byl pořád samý úsměv.

Fotogalerie
6 fotografií

Snoubenci Harryho společně s jeho přítelkyní Chelsy pozvali na svou svatbu, která bude příští měsíc. pár se zasnoubil doma u televize, nic výjimečně královského to nebylo.

"Byl jsem nahoře, hrozně se mnou škubaly nervy. Zara byla mezitím dole u televize. Šel jsem za ní, poklekl s prstenem a řekl: "Vezmeš si mě? "Začala se smát. Byla úplně v šoku. Pak, když se přestala smát, řekla: "Ano". To byla úleva," řekl snoubenec Harryho sestřenice pro britský Daily Mail.