Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Suri (5) má boty za 2,5 milionů korun!

8. června 2011 | 10:07

Dcera hollywoodských manželů Katie Holmes (32) a Toma Cruise (48) Suri je považována za módní ikonu. Ve svém šatníku má oblečení za několik milionů, teď se pochlubila i svou sbírkou bot. Kolik její rodiče vrazili do malých střevíčků, nad tím se protáčejí panenky. Obzvlášť když malé princezně stále roste noha.

"Suri je velkým fanouškem Marca Jacobse. Už má i několik na míru vyrobených párů," řekl nejmenovaný zdroj magazínu Star. Katie s Tomem dceřinu vášeň naprosto podporují a nenechají ji jen tak něco obout. "Když například nemají boty podpatek, Suri je na nohy neobuje a Katie je nechá předělat. Nedávno jí nechala udělat jeden pár od Louboutina," dodal zdroj.

I když musí Suri dámským lodičkám dorůst, tak už módnímu diktátu pěkně propadla. "Čím je starší, tím větší podpatky chce nosit," prozradil rodinný přítel. "Jde si třeba hrát s kamarády nebo na procházku, ale musí mít aspoň malé podpatky, jinak se rozbrečí."

Rodiče ji nechávají vybírat si outfity, kupují jí drahé věci a respektují její názor. Chtějí, aby se sama rozhodovala. Může se snad sama rozhodnout, jestli si v pěti letech zničí nohy v botách na podpatku?

Autor: evak