Podle informací slovenského Nového Času byl údajnou příčinou jeho náhlého odchodu zápal plic. Navíc jeho známí si v poslední době všimli rapidního úbytku na jeho hmotnosti, vizážista byl dlouhé roky vegetarián. Oslabený organismus mladého Alexe se pravděpodobně nedokázal poprat s vážnějším onemocněním. "Naposledy jsem ho viděl, když začínala SuperStar. Úplně jsem se lekl, byl to vždy kluk s chutí do života a najednou proti mně stál člověk vyhublý na kost. Nevím, zda byl nemocný nebo jestli měl problém s příjmem potravy," prozradil Blesk.cz jeden ze členů štábů hudební soutěže.

Kamarádi z branže zdrceni

Za Alexe budou truchlit i mnohé celebrity, s nimiž měl nadstandardní vztahy. Některé se řadily i mezi jeho velmi blízké přátele. Takovou osobou mu byla zejména zpěvačka Dara Rolins. Ta od včerejší noci drží velký smutek. "Alex byl něco jako můj bratr, nevím, co říct, je mi opravdu strašně," vzkázala Blesk.cz Dara Rolins, kterou smrt blízkého přítele velmi zasáhla.

Mezi dalšího jeho klientky a přátele patřily i podnikatelka Nora Mojsejová, Vera Wisterová, topmodelky Adriana Sklenaříková nebo Simona Krainová. Stejně jako Dara Rolins, tak i Simona Krainová nese odchod svého nejlepšího přítele velmi těžce.

"Alex nám bude strašně chybět. Když jsme se s Kájou vzali, byl jeden z prvních, komu jsme volali... Takhle blízký pro mě byl... Je to strašné, že tak mladý, úžasný a hodný a ke všem pokorný člověk odešel z našeho života. Nechápu to. Doufám, že je mu tam nahoře už dobře..." napsala v SMS zprávě Blesk.cz Simona Krainová, pro kterou byl Alex velmi blízkým člověkem.

"Je mi to strašně moc líto. Byl to člověk z branže, měli jsme hodně společného. O jeho smrti jsem se dozvěděl včera během přenosu SuperStar," řekl smutným hlasem stylista Filip Vaněk.

Tato smutná zpráva se dostala i k moderátorce SuperStar Tině, která se nešťastnou informaci dozvěděla během přímého přenosu. "Ještě dlouho potrvá, než se s tím smířím, včera to bylo těžké pro všechny. Upřímnou soustrast rodině," řekla Tina.

Fotogalerie
3 fotografie