Časopis Exhibition vychází jen jednou do roka, ale pak to stojí za to. V tom minulém bylo dané téma rtěnka, a proto v něm byla uveřejněna celá série fotografií Kelly Brook, různě pomazané a umazané rtěnkou. Na některých fotografiích pózovala dokonce úplně nahá a pomazaná úplně všude, takže vypadala jako krvavá Kelly…

Štíhlá holka s velkým poprsím

Před jednatřiceti lety se narodila ve městě Kent v Anglii v obyčejné rodině – maminka pracovala jako kuchařka a otec jako konstruktér. Už v šestnácti ji matka přihlásila do modelingové soutěže, kterou vyhrála, a brzy dostala příležitost v reklamní kampani na známou značku džín. Byla objevena jako fotomodelka i pro titulní stránky časopisů. Její míry jsou dokonalé, především upoutává to, že při konfekční velikosti 36 má velikost košíčků E (číslo pět). Z modelingu se Kelly často přesouvá i do jiných oblastí showbyznysu. Objevila se na MTV jako tanečnice i na jiné stanici v populárním ranním pořadu. Podobně jako Naomi Campbell studovala na prestižní škole Stage School v Londýně.

Filmová kariéra

Od svých osmnácti let se Kelly také začíná objevovat ve filmu, nejdřív ve vedlejších rolích, například v Loupeži po italsku a pak dostala i hlavní roli ve Škole svádění. Po boku Denise Hoppera hrála v thrilleru 9 hráčů se smrtí. Známe ji i z filmu Tři, který byl o ztroskotání tří lidí na pustém ostrově. Kelly má tu výhodu, že kromě zjevných fyzických předností má i hudební a taneční talent. O hereckém se však tak často nemluví.

Diety ji neberou

Kelly nikdy nezkoušela žádné diety. Podle svých slov si udržuje štíhlou postavu díky temperamentnímu sexu. K tomu účelu má doma o sedm let mladšího milence ragbistu Dannyho Ciprianiho. „Sex mi pomáhá zůstat fi t a zdravá. Co lepšího by mohlo existovat než tohle? Já si držím postavu tím, že jím, co chci, ale nikdy se necpu,“ vysvětluje Kelly, která dodává, že jejich hrátky probíhají denně a nejsou to prý žádné rychlovky. Ostatně její nejnovější andělské fotografie v peří, reklamu na deodorant, máte před sebou, takže si dokonalé křivky můžete prohlédnout.

Fotogalerie
6 fotografií