Courtney Love (47), vdova po Curtu Cobainovi, možná jako nevypadá jako problémová dáma, ale opak je pravdou. Stíhá ji jedna potíž za druhou. Už několikrát unikla informace, že zpěvačka bere tvrdé drogy, na internet se dostaly její odvážné fotky a teď byla hnaná k soudu návrhářkou Dawn Simorangkir. A sice proto, že ji rockerka urazila a pomluvila na sociálních sítích.

Zpěvačka vydala zprávu, v níž se omlouvá za to, že použila vůči Dawn Simorangkir "tvrdá slova" a mimo jiné ji označila za lhářku. "Jsem ráda, že je to už za námi. Vždycky jsem považovala Dawn za talentovanou návrhářku. Mrzí mě, co se stalo, přeji jí prostě to nejlepší," řekla zpěvačka skupiny Hole.

Mlčeti zlato, mluviti stříbro

Dawn Simorangkir zažalovala zpěvačku už v roce 2009, že o ní na sociálních sítích Twitter a MySpace šířila lži. Případ se měl řešit před soudem, ale slyšení bylo několikrát odloženo, až strany nakonec dospěly k dohodě.

Advokát návrhářky Bryan J.Freedman zdůraznil, že nejlepším důkazem, že Courtney Love uznává svoji vinu, je finanční dohoda. "To svědčí o tom, že Courtney Love neměla pravdu a znamená to, že pomlouvala a urážela moji klientku. Její omluva má mnohem větší váhu než nějaká zmínka na Twitteru nebo jiný typ odpovědi," řekl. Zpěvačka zaplatila 430 000 dolarů, což je v přepočtu skoro 7,5 milionu korun. Prostořekost se Courtney zase nevyplatila.