Kylie přiletěla do Prahy z Berlína, kde měla v úterý večer koncert. Žádné zdržování, hned po jeho skončení nastoupila do svého soukromého letadla a vydala se směr Praha. Z letiště okamžitě odjela do hotelu. Čeká ji perný den. Odpoledne bude v O2 Aréně zkouška, kolem půl deváté by měla začít velkolepá sexy show turné s názvem Aphrodite: Les Folies Tour 2001.

Show za půl miliardy

Diváci se mají na co těšit. Koncerty tohoto turné Kylie jsou jednou z nejnákladnějších a nejnáročnějších halových show v přepočtu za půl miliardy korun. Nebude chybět chrám bohyně Afrodity, tři desítky obřích fontán, pódium ve tvaru srdce či osm extravagantních kostýmů hlavní hvězdy od světoznámých návrhářů.  

"Okolo půl deváté večer se před českým publikem vynoří ze zlaté mušle jako řecká bohyně lásky a sexu Afrodita," popsal show Jan Tuna z pořádající agentury.  Kylie bude například při jedné z písniček létat nad hlavami diváků na polonahém černém andělovi. Doprovázet ji bude 26 tanečníků a osm vzduchoplavců "Spidermanů", kteří budou díky unikátnímu systému létat po aréně.

V závěru vystoupení zase při hitu All the Lovers z jejího posledního alba Aphrodite bude tryskat voda ze tří desítek obřích fontán a v duchu videoklipu, který některé asijské země kvůli sexuálnímu podtextu zakázaly, vyroste na pódiu pyramida z polonahých lidských těl.

Tento megakoncert si nenechají ujít ani některé tuzemské celebrity. Dara Rolins se tu potká se svou kamarádkou Simonovou Krainovou. Dorazit by měla také zpěvačka Helena Zeťová nebo Anna K., kterou s Kylie pojí společný osud, zákeřná rakovina prsu, kterou obě prodělaly.

V Praze bude až do pátku

Prahu si chce tato drobná Australanka užít dosyta. "Praha je nádherná, už se na ni moc těším. Je tady tolik úžasných míst a lidí. Těším se, že budu pokračovat v tom, co jsem tu před třemi lety započala," nechala se slyšet zpěvačka.

Zůstane tu proto celé tři dny. Na další štaci, do Lipska, odletí Kylie až v pátek. Může se vám tak klidně stát, že slavnou zpěvačku potkáte v ulicích. Vydejte se na lov! Vyfoťte nebo natočte Kylie Minogue v Praze! Nejlepší úlovky zveřejníme na stránkách Blesk.cz. Posílejte je na tip@blesk.cz.

Fotogalerie
10 fotografií