Chlapec po narození vážil 3,5 kg. Rodiče přes Rodovo vydavatelství vzkázali, že všechno proběhlo v pořádku a oba jsou šťastní a pyšní rodiče. Aiden je jejich druhé dítě. Staršímu Alastairovi je pět let.

Dvojice toužila po dalším dítěti, ale počít se jim nedařilo. Proto se Penny rozhodla podstoupit umělé oplodnění. Otěhotnět se jí pokusilo až na třetí pokus. „Když jsem viděla Alastairovu radost, všechna bolest a trápení z umělého oplodnění byla rázem zapomenuta,“ nechala se slyšet pyšná maminka.

Stejné nadšení sdílí i Rod, a to i přesto, že po narození Aidina prohlásil, že už žádné děti mít nemůže. „To bych musel koncertovat do 90 let,“ žertoval zpěvák.

Rod s Penny jsou spolu již více než deset let. Vzali se však teprve před třemi lety v Itálii. Penny je jeho třetí ženou. Rockový veterán má z předchozích vztahů šest dětí. Dceři Sarah, která je z nich nejstarší, je letos 47 let. Narodila se hned na začátku Stewartovy kariéry, proto se jí rozhodli dát k adopci. Její matkou byla tehdy ještě studentka umění Susannah Boffey.